ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

SEIZOENSGEBONDEN GELEGENHEDEN

Diwali

Een extra speciale lekkernij

De tribooj met gemengde noten, bekend vanwege het bijzondere omhulsel van eetbaar zilverfolie, staat centraal bij veel Indische feesten. Dit heerlijke hapje wordt gemaakt met melk en specerijen, met bijvoorbeeld cashew- en pistachenoten met een delicaat aroma om de smaak te versterken. U vindt deze klassieke lekkernij in First Class en Business Class op geselecteerde vluchten tijdens Diwali.

De zoete smaak van geluk

Laddu is een van de Indische lekkernijen waar enorm veel mensen van genieten. Het wordt vaak in Bollywood-films gebruikt en bij iedere vrolijke gelegenheid geserveerd. Voel de vreugde in ieder hapje van onze motichoor laddu, geserveerd bij uw warme maaltijden op geselecteerde vluchten tijdens Diwali.

U kunt ook genieten van motichoor laddu en andere seizoensgebonden lekkernijen, zoals barfi, dal kachori en nankhatai, in onze lounges in Dubai en Kaapstad van 23 tot 28 oktober.

Kom in een feestelijke stemming

Luister naar klassieke muziek of kies uit meer dan 200 regionale films, waaronder de nieuwste Bollywood hits. U kunt zelfs vooraf een feestelijke playlist maken en in de stemming komen voor uw vlucht.

ice

Diwali of Deepavali? Wat zegt een naam?

Deepavali is een samentrekking in Sanskriet van ‘dipa’, wat ‘lichten’ betekent, en ‘vali’, wat ‘talrijk’ betekent. Het is dan ook geen wonder dat een serie brandende lampjes van klei, diya, een symbool is geworden van dit populaire, vijfdaagse festival dat de overwinning van het licht over de duisternis viert. In veel gebieden in India, vooral in het zuiden, wordt dit festival nog steeds zo genoemd. Maar ongeacht of u iemand een fijn Deepavali of een fijn Diwali wenst, u zult zeker hun dag verlichten.

De producten en services op deze website kunnen variëren afhankelijk van de route en de configuratie van het vliegtuig. Als gevolg van operationele redenen kan het vliegtuigtype op het laatste moment worden gewijzigd.