ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

SEIZOENSGEBONDEN GELEGENHEDEN

Diwali

Een extra speciale lekkernij

De pistarol, bekend vanwege het bijzondere omhulsel van eetbaar zilverfolie, staat centraal bij veel Indische feesten. Deze rijk gevulde lekkernij is gemaakt van gemalen cashewnotenfudge, omgetoverd in de meest prachtige vormen. 

U kunt van 9 t/m 15 november genieten van deze klassieke zoete lekkernij in First Class en Business Class op geselecteerde vluchten tussen Dubai en India.

De zoete smaak van geluk

Laddu is een zeer geliefde Indische lekkernij. Het wordt bij iedere feestelijke gelegenheid geserveerd. Voel de vreugde in ieder hapje van onze motichoor laddu, geserveerd bij uw warme maaltijden in alle reisklassen op geselecteerde vluchten tijdens Diwali.

U kunt ook genieten van motichoor laddu en andere seizoensgebonden lekkernijen, zoals kulfi falooda, kachori, barfi en gulab jamun, in onze lounges in Dubai en Kaapstad van 9 t/m 15 november.

Geniet in Dubai van onze verfrissende mocktails Diwali ka diya en Shikanji en de cocktails Phuljadi en Rum ta jogi, speciaal voor deze gelegenheid.

Kom in een feestelijke stemming

Luister naar klassieke liedjes of kies uit meer dan 260 Indiase films, waaronder nieuwe en klassieke Bollywood-hits en regionale favorieten.

Bekijk Bholaa, Drishyam 2, Rocketry: The Nambi Effect, Kantara en een speciale collectie films door de vader van de romantiek in Bollywood, Yash Raj. Of luister naar Yash Raj op Indiase tv en meer dan 30 albums en afspeellijsen met Indiase muziek.

U kunt zelfs vooraf uw eigen feestelijke afspeellijst maken en in de stemming komen voor uw vlucht.

Bekijk wat er op ice te beleven is

Diwali of Deepavali? Wat zegt een naam?

Deepavali is een samentrekking in Sanskriet van ‘dipa’, wat ‘lichten’ betekent, en ‘vali’, wat ‘talrijk’ betekent. Het is dan ook geen wonder dat een serie brandende lampjes van klei, diya, een symbool is geworden van dit populaire, vijfdaagse festival dat de overwinning van het licht over de duisternis viert. In veel gebieden in India, vooral in het zuiden, wordt dit festival nog steeds zo genoemd. Maar ongeacht of u iemand een fijn Deepavali of een fijn Diwali wenst, u zult zeker hun dag verlichten.

Producten en diensten kunnen per vlucht verschillen, afhankelijk van de route, de configuratie van het vliegtuig en het seizoen. Operationele vereisten kunnen ook leiden tot last minute wijzigingen aan het vliegtuig dat voor geplande vluchten wordt gebruikt.