ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

SEIZOENSGEBONDEN GEBEURTENISSEN

Holi Festival

Het meest kleurrijke festival ter wereld

Geniet van de spanning en energie van kleur die in de lucht hangt en uw kleding versiert tijdens het populaire Holi Festival van India. Holi wordt dit jaar op 18 maart gevierd. Het markeert het einde van de winter en het is een moment waarop mensen bij elkaar komen. De festiviteiten, die beginnen met het Holika Dahan vreugdevuur, toveren ongetwijfeld bij iedereen een glimlach (en een vrolijke kleur) op het gezicht.

Happy Holi lekkernijen van Emirates

Het kleurrijke festival begint al op uw bord. Voor bepaalde vluchten naar India serveren we tijdens deze Holi een Happy Holi-box met zoete lekkernijen, zoals gujiya, gemaakt met suji of maida en gevuld met zoete khoya en gedroogd fruit. Op 18 maart worden First Class- en Business Class-passagiers verwelkomd aan boord met een verfrissende Thandai-drank gemaakt van amandelen, rozenblaadjes, specerijen, melk en suiker.

Ontdek Bollywood op ice

Dompel uzelf onder in de cultuur van India terwijl u nog in de lucht bent en bekijk onze geweldige selectie Bollywood-films in ons bekroonde ice-entertainment aan boord. U kunt al voordat uw vlucht vertrekt een afspeellijst maken van uw favoriete Holi-geïnspireerde muziek en soundtracks.
Verken ice
De producten en services op deze website kunnen variëren afhankelijk van de route en de indeling van het vliegtuig. Als gevolg van operationele vereisten kan het vliegtuigtype op het laatste moment worden gewijzigd.