ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

SEIZOENSGEBONDEN GEBEURTENISSEN

Holi Festival

Het meest kleurrijke festival ter wereld

Geniet van de spanning en energie van kleur die in de lucht hangt en uw kleding versiert tijdens het populaire Holi Festival van India.

Holi wordt dit jaar op 25 maart gevierd. Het markeert het einde van de winter en is een moment waarop mensen bij elkaar komen. De festiviteiten, die beginnen met het Holika Dahan vreugdevuur, toveren ongetwijfeld bij iedereen een glimlach (en een vrolijke kleur) op het gezicht.

Happy Holi lekkernijen van Emirates

Het kleurrijke festival begint al op uw bord. Op bepaalde vluchten naar India tussen 24 en 25 maart serveren we een Happy Holi-box met onze kenmerkende zoete lekkernij gujiya, gemaakt met suji of maida en gevuld met zoete khoya en gedroogd fruit.

First Class- en Business Class-passagiers worden op 24 en 25 maart aan boord verwelkomd met een verfrissende Thandai-drank gemaakt van amandelen, venkelzaadjes, rozenblaadjes, specerijen, melk en suiker.

Ontdek Bollywood op ice

Dompel uzelf onder in de cultuur van India terwijl u nog in de lucht bent en bekijk onze geweldige selectie Bollywood-films in ons bekroonde entertainmentsysteem aan boord, ice. U kunt al voordat uw vlucht vertrekt een afspeellijst maken van uw favoriete Holi-geïnspireerde muziek en soundtracks.

Verken ice

Producten en diensten kunnen per vlucht verschillen, afhankelijk van de route, de configuratie van het vliegtuig en het seizoen. Operationele vereisten kunnen ook leiden tot last minute wijzigingen aan het vliegtuig dat voor geplande vluchten wordt gebruikt.