Mijlen besteden

Het leukste van mijlen verdienen, is het moment waarop u ze uitgeeft, en het zal niet lang duren voordat u in aanmerking komt voor leuke rewards. Al na één langeafstandsvlucht kunt u genoeg mijlen hebben verdiend voor een upgrade.

U kunt uw mijlen uitgeven aan reward-vluchten en upgrades bij Emirates, maar ook bij flydubai en onze partners wereldwijd. Kies voor vluchten van onze partnerluchtvaartmaatschappijen, een verblijf in een luxe hotel, leuke dagjes uit met het hele gezin, of zelfs voor tickets voor allerlei sportieve of culturele evenementen over de hele wereld.

Uw mijlen blijven drie jaar geldig, dus u hebt genoeg tijd als u voor iets heel bijzonders wilt sparen.

Meld u nu aan

of

Al lid?

We delen uw passie voor reizen, dus het zal geen verrassing voor u zijn dat een van de meest populaire manieren om mijlen te gebruiken, het ontdekken van nieuwe bestemmingen is. Er zijn bij Emirates twee manieren waarop u uw mijlen kunt gebruiken om te betalen voor uw vlucht: Gebruik Classic Rewards of Cash+Miles om stoelen te boeken* en de prijs van uw ticket te verlagen. U kunt eenvoudig online boeken en u kunt zelfs met mijlen upgraden om tijdens uw reis te genieten in First Class of Business Class. En vergeeet niet dat u uw mijlen ook kunt gebruiken om familie en vrienden te verrassen. Cash+Miles kan alleen worden gebruikt om te betalen voor vluchten onder de vlag van en uitgevoerd door Emirates, en geldt alleen voor het basistarief van het ticket. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Classic Rewards bij Emirates

Gebruik uw Skywards mijlen voor het boeken van vluchten in alle reisklassen naar al onze bestemmingen binnen ons netwerk.

 • Betaal uw volledige ticket met uw Skywards mijlen.
 • Inwisselen is mogelijk vanaf 15.000 Skywards mijlen.
 • Reward Saver- en Flex Plus-tarieven beschikbaar. Rewards voor enkele reizen beschikbaar voor Flex Plus-tarieven.
 • Kies Classic Rewards om met mijlen te betalen wanneer u online boekt.

Boek nu Classic Rewards

Skywards mijlen kunnen worden ingewisseld voor het basistickettarief, exclusief de door de vervoersmaatschappij opgelegde kosten, belastingen en toeslagen.

Cash+Miles bij Emirates

Gebruik uw mijlen en vlieg zo goedkoper met Emirates.

 • Betaal uw vlucht met een combinatie van contant geld en Skywards mijlen
 • Kies hoeveel mijlen u wilt inwisselen voor uw ticket, dat kan vanaf 2.000 Skywards mijlen

Meer informatie over contant geld + mijlen

Rewardupgrades bij Emirates

Upgrade uw vlucht met Skywards mijlen wanneer u iets te vieren heeft of gewoon meer uit uw vlucht wilt halen.

 • U kunt upgraden van Economy Class naar Business Class of van Business Class naar First Class
 • Upgraden kan al vanaf 9.000 Skywards mijlen
 • U kunt op het laatste moment beslissen met directe upgrades bij het inchecken en aan boord. Special tickets komen niet in aanmerking voor rewardupgrades. Business Class Saver-tickets kunnen te allen tijde tot zes uur voor vertrek worden geüpgraded. Economy Class Saver tickets kunnen alleen worden geüpgraded tijdens het online inchecken, op de luchthaven of aan boord. Upgrades zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Een bestaande boeking upgraden

Uitgeven bij flydubai

Als u Skywards mijlen uitgeeft bij flydubai, kunt u deze gebruiken om te betalen voor vluchten, upgrades en optionele extra's voor elke reis, elke dag, naar elke bestemming.

Bij flydubai is er geen minimale vereiste balans Skywards mijlen, dus u kunt betalen voor een boeking met een combinatie van contant geld en Skywards mijlen. U kunt uw Skywards mijlen zelfs gebruiken om te betalen voor kleine dingen, zoals een vooraf bestelde maaltijd om aan boord van te kunnen genieten.

En het is eenvoudig om uw Skywards mijlen uit te geven bij flydubai. Meld u aan voor uw Emirates Skywards-account via flydubai.com.

Andere manieren om uw Skywards mijlen te besteden

Vouchers

Trakteer uzelf op een voucher van een van onze partners of doe 'm cadeau aan een speciaal iemand. Beschikbaar vanaf 5.000 mijlen.

Meer informatie over vouchers
Mijlen doneren

Doneer uw mijlen om verschillende goede doelen te steunen en maak voor mensen wereldwijd het verschil.

Meer informatie over mijlen doneren
Event tickets

Moedig uw team aan of zing mee met uw favoriete band, met tickets voor de beste sport- en culturele events.

Meer informatie over event tickets

Veelgestelde vragen

Mijlen besteden

Er zijn 3 veelgestelde vragen voor Mijlen besteden.
 • Vraag

  Wat zijn de verschillen tussen een Saver, Flex en Flex Plus vlucht reward?

  Antwoord

  Saver rewards bieden u uitzonderlijk veel waarde als u op reis bent tijdens minder drukke periodes of als u bereid bent alternatieve vluchten te kiezen om uw bestemming te bereiken. Lees meer

 • Vraag

  Kan ik nagaan of er een upgrade reward beschikbaar is voordat ik mijn ticket koop?

  Antwoord

  Ja. Het dichtstbijzijnde contactcentrum van Emirates kan u daarbij helpen. Lees meer

 • Vraag

  Kan ik een Emirates Skywards Corporate-kaart krijgen?

  Antwoord

  Ons online Business Rewards-programma is de ideale manier voor uw bedrijf om het meeste te halen uit zakenreizen. Lees meer