ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
Waar zijn de directe bankbetalingen beschikbaar?

Directe bankbetalingsopties zijn momenteel beschikbaar via emirates.com in de volgende landen:

  • China - IPS (China - onderdeel van CUP) - Chinese directe bankoverschrijving. Wanneer u ervoor kiest om te betalen met een lokale Chinese betaalkaart, wordt de betalingspagina verwezen naar de beveiligde Chinese betalingspagina's van de betaaldienst die getoond worden in de Chinese en Engelse taal. De online shopper selecteert de bank en wordt opnieuw doorverwezen voor de invoer van het betaalkaartnummer en de pincode. De bank koppelt de shopper direct terug over de resultaten van de transactie. Het is een combinatie van de betaling met een betaalkaart (shopper-ervaring) met directe bankoverschrijving (betalingsbevestigingsproces)
  • Oostenrijk - EPS-betaling - EPS elektronisch betalen is een nieuwe betalingsnorm in Oostenrijk. Elektronisch betalen koppelt zich online aan betalingssystemen van Oostenrijkse banken voor gegarandeerde betalingen. De online shopper kiest EPS. De shopper wordt verwezen naar de bankinterface en logt direct in op zijn/haar bank. De shopper bevestigt de betaling aan Emirates met zijn TAN. Nadat de betaling succesvol is voltooid, wordt de shopper terugverwezen naar emirates.com met de betalingsbevestiging.
  • Singapore - eNETS - eNETS is een handige betalingsmethode voor de shoppers in Singapore. Shopper kiest simpelweg eNETS als betalingsmethode en wordt verwezen naar het inlogscherm van eNETS om zijn/haar bank te kiezen, inloggegevens in te voeren en de betaling te autoriseren. Nadat de betaling is geautoriseerd, wordt de shopper terugverwezen naar emirates.com met de directe betalingsbevestiging.
  • Duitsland (1) - Giropay - een simpele, snelle en veilige online betalingsmethode gebaseerd op internetbankieren. Als u betaalt met Giropay wordt u via een veilige verbinding doorgeleid naar uw online bankrekening bij uw financiële instelling. Daar kunt u inloggen met een PIN en de betaling bevestigen met een TAN. Giropay werd ontwikkeld door de Postbank, Sparkassen-Finanzgruppe and Volksbanken-Raiffeisenbanken.
  • Duitsland (2) - Sofortüberweisung - een simpele, snelle en veilige online betalingsmethode gebaseerd op internetbankieren. Als u betaalt met Sofortüberweisung wordt u via een veilige verbinding doorgeleid naar uw online bankrekening bij uw financiële instelling. Daar kunt u inloggen met een PIN en de betaling bevestigen met een TAN.
    De bank vraagt u dan om een aantal gegevens in te voeren en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de online winkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.