ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
Wat is Automatische Afschrijving - ELV - Duitsland?

De ELV (Elektronisches Lastschriftverfahren) is alleen beschikbaar voor vertrekken vanuit Duitsland en voor degenen met een Duitse bankrekening. De ELV maakt het mogelijk om direct vanuit uw bankrekening te betalen voor uw ticket, zodra uw bankrekening is geverifieerd. Uw bankrekening zal worden belast in € EUR. U kunt voor twee personen tegelijk boeken, maar u moet één van de reizigers zijn. Het is niet mogelijk om uw rekening te gebruiken om een ticket te boeken voor iemand anders, tenzij u met hen reist onder dezelfde boeking.

Hoe kan ik voor mijn ticket betalen met behulp van ELV?

Als u een Duitse bankrekeninghouders bent, kunt u uw vluchten betalen door middel van ELV automatische afschrijvingen. U krijgt de optie om te betalen met ELV als er minimaal 14 dagen zijn voorafgaand aan uw datum van vertrek en als de vluchten die u wilt kopen opgegeven worden in Euro's.

De ELV automatische afschrijvingsoptie is volledig geïntegreerd in de Emirates online boekingstool en vereist dat u eerst uw bankrekening verifieert. U kunt voor twee personen tegelijk boeken, maar u moet wel één van de reizigers zijn. Het is niet mogelijk om uw rekening te gebruiken om een ticket te boeken voor iemand anders, tenzij u met hen reist.

Wanneer u uw boeking voltooid en klaar bent om te betalen, kies het e-ticket en selecteer de optie "automatische afschrijving" en klik op de "ELV"-knop.  U wordt dan gevraagd om uw bankgegevens in te voeren zoals deze weergegeven worden op uw bankafschrift. Nadat u dit hebt gedaan, kunt u het bedrag invoeren. Dat is de totale ticketprijs inclusief belastingen.  Klik ("Versturen") om de betaling te verwerken.  Klik vervolgens op Doorgaan wanneer u klaar bent. De ticketprijs in euro's wordt geautoriseerd.
Uw ticket wordt binnen (7 dagen) uitgegeven, omdat het zeven dagen kan duren voordat het geld is ontvangen.

Hoeveel zal het mij kosten om ELV te gebruiken bij Emirates?

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van ELV op emirates.com, zolang uw ELV-transacties niet worden afgekeurd door uw bank. De passagiers zijn zelf verantwoordelijk voor de kosten die in rekening worden gebracht door hun bank, opgelopen door afgekeurde betalingen vanwege onvoldoende saldo of andere redenen.