ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
Wat is een elektronisch ticket?

Alle tickets voor vluchten die enkel door Emirates worden uitgevoerd, worden uitgegeven als e-tickets.*

Als u uw ticket via e-mail ontvangt is een fysiek ticket niet meer nodig. Uw boekingsgegevens worden veilig opgeslagen in ons netwerk. Wanneer u gaat vliegen, hoeft u alleen uw ontvangstbewijs en uw paspoort te laten zien bij het inchecken op de luchthaven.

Omdat uw boekingsgegevens bij ons zijn opgeslagen, is het niet mogelijk om een ticket kwijt te raken en kunnen uw reisgegevens te allen tijde online worden gewijzigd.

Als u uw ticket voor uw eigen informatie wilt afdrukken, kunt u de boekingsreferentie van uw ticket bekijken in de e-mail die u heeft ontvangen of door Boeking beheren te openen.

In de meeste landen hoeft u geen lokaal kantoor te bezoeken om uw ticket op te halen of dit te laten afleveren als u online heeft geboekt. Als u rechtstreeks bij een Emirates-kantoor boekt, krijgt u ter plekke een ontvangstbewijs.

Als u reist met een baby en uw boeking bevat ook een vlucht met een andere luchtvaartmaatschappij, wordt het ticket van de baby uitgegeven als papieren ticket.

Wanneer u boekt, krijgt elke persoon die vliegt zijn eigen persoonlijke ticket, ook kinderen en baby's.

Als u restitutie wilt aanvragen, vul dan het ticket restitutie formulier in.

Let op: voor veel boekingen geldt dat voor restitutie kosten in rekening worden gebracht of dat restitutie niet mogelijk is, afhankelijk van de specifieke algemene voorwaarden van de betreffende boeking.

* Alle tickets voor vluchten die enkel door Emirates worden uitgevoerd, worden uitgegeven als e-tickets. Als u reist met een baby en uw boeking bevat ook een vlucht met een andere luchtvaartmaatschappij, dan wordt het ticket van de baby uitgegeven als papieren ticket.