ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
Wat is een mobiele instapkaart?

U kunt voor uw vlucht met Emirates een elektronische instapkaart ontvangen op uw telefoon of een ander apparaat met internetverbinding. U kunt om een mobiele instapkaart vragen via de mobiele website van Emirates, of via emirates.com op een PC.

Om de elektronische instapkaart te gebruiken, heeft u een actieve internetverbinding op uw mobiele apparaat nodig. U kunt een link naar uw mobiele instapkaart ontvangen via e-mail of sms.

Meer informatie over het gebruik van een mobiele instapkaart.

Op dit moment worden wereldwijd mobiele instapkaarten uitgegeven voor de meeste vluchten vanaf bepaalde luchthavens. Voor meer informatie over de Emirates mobiele instapkaartservice, zie onze Veelgestelde vragen over online inchecken.