ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
Wat als ik geen wachtwoord heb om in te loggen?
Als u een tijdelijke lidmaatschapskaart heeft ontvangen bij het inchecken of via promotioneel materiaal, dan kunt u inloggen om naar onze makkelijke online activeringspagina te gaan om daar te beginnen. Wanneer u zich online aanmeldt, wordt uw account meteen geactiveerd nadat u het aanmeldingsproces heeft voltooid.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klik op Wachtwoord vergeten? op de inlogpagina.

U kunt ook bellen naar hetEmirates Contact Centre voor assistentie.