ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
Mijn boeking is voor meerdere passagiers. Zitten we bij elkaar?

Belangrijk: 

De informatie hieronder heeft betrekking op onze standaard vluchten. Bekijk de laatste informatie over onze vluchten gedurende de coronapandemie. 

Het is nog steeds mogelijk om uw stoel te kiezen. Maar vanwege de huidige omstandigheden en vanwege operationele redenen, moeten we mogelijk uw stoel vóór vertrek of aan boord wijzigen. Als dit gebeurt en u heeft betaald voor het kiezen van uw stoel, dan komt u in aanmerking voor restitutie, in lijn met onze algemene voorwaarden.

We doen ons uiterste best om passagiers binnen dezelfde boeking bij elkaar te plaatsen, maar dit is afhankelijk van beschikbaarheid. Als u er zeker van wilt zijn dat u bij elkaar zit, kunt u van tevoren stoelen selecteren via Boeking beherenVoor het selecteren van stoelen zijn mogelijk kosten verschuldigd.

Als u een groepsboeking heeft gemaakt, hoeft u niet te betalen voor het kiezen van standaardstoelen. Er zijn wellicht wel kosten verschuldigd voor het kiezen van voorkeursstoelen, stoelen in rijen van twee stoelen en stoelen met extra beenruimte.