ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
Kan ik een online boeking met mijn creditcard betalen als ik zelf niet reis?

Dit is afhankelijk van het land van vertrek van het ticket.

Op de paginaBetaalgegevens invoeren waar de creditcardgegevens ingevoerd worden, kunt u alleen voor de boeking betalen als u zelf niet reist, wanneer de "naam van de kaarthouder' ingevuld kan worden. Als de "naam van de kaarthouder" verschijnt in een vervolgkeuzelijst en niet kan worden veranderd, kunt u helaas niet voor de boeking betalen als u zelf niet reist.

In sommige landen moet vanwege veiligheidsredenen de houder van de creditcard die is gebruikt om een ticket of een groep tickets te reserveren, één van de reizigers zijn op de reisroute, en hij of zij dient de creditcard te tonen bij de incheckbalie op de luchthaven, voordat hij of zij de instapkaarten krijgt.

Skywards-leden mogen een aflossingsboeking maken voor vrienden en familie, en online betalen voor de van toepassing zijnde heffingen met hun eigen creditcards, als het land van vertrek creditcardbetalingen toelaat.

Business Rewards-beheerders mogen voor hun organisatieleden boekingen betalen per creditcard, als het land van vertrek creditcardbetalingen toelaat.