ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte
Kan ik een online boeking met mijn creditcard betalen als ik zelf niet reis?

Dit is afhankelijk van het land van vertrek. In sommige landen moet vanwege veiligheidsredenen de houder van de creditcard die is gebruikt om het ticket of de tickets te boeken, één van de reizigers zijn op de reisroute of dezelfde achternaam hebben. In sommige gevallen dient u bij de incheckbalie op de luchthaven de creditcard te tonen die is gebruikt om de tickets te betalen, voordat u uw instapkaarten krijgt.

Als de "achternaam van de kaarthouder" op de paginaBetaalgegevens invoeren waar de creditcardgegevens worden ingevoerd, kan worden ingetypt, kunt u betalen voor de boeking ook als u niet zelf reist en niet dezelfde achternaam heeft als één van de reizigers. Als de "achternaam van de kaarthouder" verschijnt in een vervolgkeuzelijst en niet kan worden veranderd, kunt u helaas niet betalen voor de boeking tenzij u zelf reist of dezelfde achternaam heeft als één van de reizigers.

Als alternatief kunt u een andere betalingsoptie kiezen indien beschikbaar, zoals bankoverschrijving, PayPal of simpelweg online boeken en bij een lokaal Emirates-kantoor de betaling verrichten. De beschikbare opties zijn afhankelijk van het land van vertrek en hoeveel tijd er is vóór uw vertrek.

Houd er rekening mee dat de vermelde prijs alleen geldt voor betaling in het land van vertrek. Vanwege ticketingregels kan een afwijkende prijs van toepassing zijn als u wenst te betalen voor de tickets op een Emirates-kantoor in een ander land, of in sommige gevallen kunt u niet buiten het betreffende land betalen op het moment van boeking. Na drie dagen wordt de boeking automatisch geannuleerd als de tickets niet zijn opgehaald en betaald. Neem contact op met uw lokale Emirates-kantoor om te bevestigen.

Emirates Skywards-leden kunnen een aflossingsticket boeken voor vrienden en familie, en online betalen met hun eigen creditcard voor de van toepassing zijnde belastingen.