ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Wij wensen u veel geluk

Vier Chinees Nieuwjaar met ons. Hoewel sommigen van ons dit jaar verder weg zijn van onze geliefden dan ooit, kunnen we allemaal rijkdom en weelde verwelkomen en herenigingen en samenzijn over de hele wereld vieren. U krijgt van 11 tot 17 februari een voorproefje van de festiviteiten aan boord en in onze lounges in Dubai. 

Zoete festiviteiten

Rood is de kleur van energie, blijdschap en geluk. Wij hopen dat we al deze drie voor u mogelijk kunnen maken tijdens dit Chinees Nieuwjaar. Geniet van speciale Aziatische gerechten in onze lounges in Dubai. Geniet van onze speciale red velvet lycheetaart als dessert in First Class en Business Class of van de red velvet lycheemousse in Economy Class. Van 11 tot 17 februari viert u Chinees Nieuwjaar op vluchten vanuit Dubai naar geselecteerde bestemmingen in Azië. 

U heeft geluk

De traditie van het geven van rode enveloppen met geluksgeld is wijdverspreid in heel Azië en niet alleen voor Chinees Nieuwjaar. Grootouders en ouders verrassen hun dierbaren met deze kleine pakketjes voor allerlei gelegenheden, van verjaardagen tot bruiloften. Wij houden deze traditie in stand met speciale rode enveloppen gevuld met gouden chocolademunten voor onze klanten in First Class en Business Class op vluchten van Dubai naar geselecteerde bestemmingen in Azië.

Kom in een feestelijke stemming

Geniet van 50 films in het Mandarijn en 25 in het Kantonees op weg naar de festiviteiten, of kies uit 230 films met voice-over in Chinese talen. Tijdens dit Chinese Nieuwjaar kunt u genieten van 27 Chinese films, zoals Vampire Cleanup Department, Missing, Best Director en Lucky Boy. U kunt ook luisteren naar meer dan 120 Chinese afspeellijsten en albums op ons ice-entertainment aan boord.

Vier samen een nieuw voorspoedig jaar

Chinees Nieuwjaar staat in China ook wel bekend als het lentefestival. Het is de belangrijkste feestdag van het land en de reden van de drukste reisperiode. De Chinezen hebben zelfs een speciale term voor deze massale trektocht naar huis om deze feestperiode van 15 dagen te beleven met hun familie: chunyun of lentemigratie.
De producten en services op deze website kunnen variëren afhankelijk van de route en de indeling van het vliegtuig. Als gevolg van operationele vereisten kan het vliegtuigtype op het laatste moment worden gewijzigd.