ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Geniet van een feestmaaltijd

In Economy Class proeft u de gastvrijheid van de Emiraten in de machbous met kip of lam, die is gemarineerd in specerijen uit het Midden-Oosten en wordt geserveerd met gekookte aromatische rijst. Sluit uw maaltijd af met een dadelcake. Geniet deze Eid tijdens uw First Class- of Business Class-vlucht vanuit Dubai van quzi met heerlijk malse lam of kip of vis tahata, een authentiek gerecht uit de Emiraten. En als dessert krijgt u onze traditionele Arabische zoete cake voorgeschoteld, een dadel- en amandelnammoura bedekt met een geurige kardemon- en rozensiroop. 

Feest verder in onze A380-lounge aan boord met onze selectie heerlijke baksels en zoetigheden uit de Emiraten, die perfect passen bij onze collectie dranken aan boord.

En op de weg terug naar Dubai wordt uw maaltijd afgerond met een smaakvolle aseeda, een lokale meelpudding met saffraan, kardemom en rozenwater, besprenkeld met pistachenoten.

Terug naar de dingen waar u zo van houdt

Begin weer met veilig reizen en neem een vlucht van Emirates om Eid binnen ons netwerk te vieren. De vreugde van Eid wordt het best gedeeld met familie en vrienden, dus haal het maximale uit deze kans om weer in contact te komen met geliefden over de hele wereld. 
Huidig netwerk en services

Geniet van een Eid-vakantie in Dubai

Bezoek beroemde attracties, zoals het grootste gebouw ter wereld en het grootste winkelcentrum ter wereld, en traditionele bezienswaardigheden die de cultuur en tradities van onze thuisstad laten zien. Er is ook een brede selectie aan gerechten uit de hele wereld waarvan u kunt genieten.

En tijdens de Eid-vakantie kunt u op ontdekkingstocht gaan in alle uithoeken van de Emiraten - u komt ongetwijfeld overal bijzondere dingen tegen. Er zijn ook veel leuke activiteiten te doen.

Kook een onvergetelijke maaltijd

U hoeft uw favorieten aan boord niet te missen, omdat onze beste chef-koks hun beste recepten nu met u hebben gedeeld. Maak indruk op uw familie met een heerlijk gerecht van emirates.com of bekijk onze chef-koks in actie op het Emirates Food Channel op uw entertainmentsysteem aan boord. Bent u van plan om een memorabele maaltijd voor uw familie te koken? Misschien is het dan een leuk idee om de recepten van onze chef-koks voor heerlijke Arabische soep, pittige garnalen-machbous of smaakvolle lam biryani te proberen.
Begin met koken

Kom meer te weten over Eid al-Adha

Eid al-Adha, of 'feest van de opoffering', is een viering van het geloof. Wereldwijd komen families bij elkaar om cadeaus en zoete lekkernijen uit te wisselen. Het is ook een tijd waarin gemeenschappen bij elkaar komen en mensen in de geest van vrijgevigheid hun zegeningen delen met de minder fortuinlijken onder ons.

Vier mee door een van uw mooiste outfits te dragen tijdens deze driedaagse viering en wens iedereen ‘Eid Mubarak’ (een gezegende Eid) or ‘Eid Saeed’ (een fijne Eid).

Geef het beste cadeau voor Eid
Deel dit jaar de vreugde en de geest van Eid al-Adha. Doneer aan de Emirates Airline Foundation en kom meer te weten over hoe wij wereldwijd de levens van kinderen verbeteren.
De producten en services op deze website kunnen variëren afhankelijk van de route en de configuratie van het vliegtuig. Als gevolg van operationele redenen kan het vliegtuigtype op het laatste moment worden gewijzigd.