ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Geestelijk samen deze Ramadan

Wij wensen u overal ter wereld vrede, gezondheid en geluk toe, wanneer u naar geliefden gaat of tijdens deze Ramadan op reis gaat. In de geest van de Islamitische heilige maand hebben de werknemers van Emirates in samenwerking met kunstenaars met een leerstoornis een speciaal ontwerp gemaakt voor de Ramadan-maaltijdboxen die wij aan boord aanbieden. De creatieve samenwerking biedt deze kunstenaars de kans om hun talenten aan de rest van de wereld te laten zien.

Onderbreek het vasten aan boord en in onze lounges

Als u aan het vasten bent voor de Ramadan, en iftar of suhoor tijdens uw vlucht valt, geven wij u een van onze Ramadan-maaltijdboxen. Hier zit een voedzame maaltijd en een drankje in om uw vasten te onderbreken of om u voor te bereiden op de dag die voor u ligt. En we serveren Arabische koffie, dadels, zoete lekkernijen en linzensoep in onze lounges in Dubai.

Samen kunst creëren

Bekijk het verhaal dat leidde tot het ontwerp van onze Ramadan-maaltijdbox. Werknemers van Emirates hebben samengewerkt met kunstenaars uit de V.A.E. met een leerstoornis (ook wel vastberaden mensen genoemd in de V.A.E.) om te bespreken op welke manier ze de betekenis van de Ramadan in het ontwerp van de box wilden laten terugkomen. We hebben de kunst ook gebruikt als animatie op onze startpagina van emirates.com.

Download de Ramadan-kunstwerken van dit jaar

Neem uw eigen kunstwerk van de Ramadan-campagne van dit jaar mee naar huis. U kunt beide kunstwerken downloaden als achtergrond op uw apparaat.

Maak kennis met de kunstenaars

Maak kennis met de mensen achter de kunst op onze Ramadan-maaltijdboxen. Ontdek wat ze inspireerde, waarom ze dol zijn op kunst en waarom ze het zo belangrijk vinden om creatief te zijn.

Timelapse kunstwerken

Zie onze kunstenaars in actie met deze timelapse. Dankzij het teamwork, de creatieve samenwerking en het delen van ideeën heeft elke kunstenaar kunnen bijdragen aan een breder beeld dat ieders verhaal laat zien.

Een recept voor de Ramadan

Maak indruk op uw familie met uw kookkunsten voor de Ramadan en maak een heerlijk Emirates-gerecht na. U vindt onze recepten hier op emirates.com of u kunt onze chef-koks in actie zien op het Emirates Food Channel op onze entertainment aan boord.  Onderbreekt u het vasten, eet u suhoor of kookt u iftar? Misschien is het dan een leuk idee om de recepten van onze chef-koks voor heerlijke Arabische soep, pittige garnalen-machbous of smaakvolle lam biryani te proberen.
Begin met koken

Wat valt er te zien op ice?

Bekijk onze Ramadan-inhoud, van televisieseries tot Arabische audioboeken. Luister naar de podcast Al San’a van Abdulla Hamdan bin Dalmook om meer te weten te komen over het dagelijks leven en de traditionele etiquette van de inwoners van de V.A.E. Of bekijk Salati Qoret Ainy met gastheer Sheikh Khaled Ismail, die u meer vertelt over de gebeden van de Koran.

Wat is er te zien

Ramadan wereldwijd

Dit is misschien wel de beste tijd om uzelf onder te dompelen in de tradities en de geschiedenis van de Ramadan.

Haal het maximale uit deze extra momenten om uw vocabulaire voor de Ramadan op te frissen, verhalen met familie te delen en uw fantasie te prikkelen door te onderzoeken welke andere landen deze feestdag voor vrijgevigheid en zelfverbetering vieren.

Geef het beste cadeau voor Ramadan
Deel de geest van Ramadan dit jaar. Doneer aan de Emirates Airline Foundation en kom meer te weten over hoe wij wereldwijd de levens van kinderen verbeteren.
De producten en services op deze website kunnen variëren afhankelijk van de route en de configuratie van het vliegtuig. Als gevolg van operationele redenen kan het vliegtuigtype op het laatste moment worden gewijzigd.