Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Luanda

Ofschoon het er soms nog steeds onrustig is, heeft Luanda de afgelopen jaren geprofiteerd van buitenlandse investeringen en haar natuurlijke hulpbronnen – namelijk de oliereserves en de rijkdom aan mineralen. En de toename van het aantal vluchten naar Luanda bewijst dit.

U zult het Luanda van vroeger niet meer herkennen. Het heeft een complete facelift ondergaan, en het resultaat is zowel mooi als exotisch. Het enthousiasme is duidelijk voelbaar in de stad.

De meeste bezoekers zullen het ermee eens zijn dat Luanda's beste tijd nog moet komen, er wordt fors geïnvesteerd in nieuwe gebouwen en restauratieprojecten. Het huidige karakter van Luanda wordt nog steeds gevormd door de geschiedenis. Het is bijna 500 jaar geleden sinds de stad door de Portugezen werd ingenomen, en afgezien van een korte Nederlandse overheersing, bleven de Portugezen hier tot 1975.

Toen heette de stad São Paulo da Assunção de Loanda, en deze invloeden zijn vandaag de dag nog steeds in de keuken, forten, musea en cultuur terug te vinden.

Luanda heeft een aantal prachtige natuurlijke stranden. En de steeds belangrijker wordende jachthaven en zelfs de beachclubscene – Tamariz Beach Club is een van de populairste – hebben ertoe geleid dat Luanda steeds meer zonaanbidders van over de hele wereld aantrekt.

Plan uw reis

Ophaaldatum - Tijd
Terugbrengdatum - Tijd

Start uw boeking op emirates.com om Skywards mijlen te verdienen via onze partner CarTrawler. We zijn een samenwerkingsverband aangegaan, zodat u meer dan 1.700 internationale leveranciers kunt vergelijken en kunt profiteren van geweldige tarieven op meer dan 50.000 locaties in meer dan 145 landen.

Vluchten van België naar Luanda

1 bestemming