ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Angola

Reizigers die de gebaande paden willen vermijden, boeken vluchten naar Angola om één van de interessantste opkomende reisbestemmingen te ontdekken. Volledig hersteld na de burgeroorlog die eindigde in 2002, ontstond mede door inkomsten uit olie en andere natuurlijke grondstoffen een sterke infrastructuur.

Het is nu het moment om Angola te bezoeken, voordat het massatoerisme dit prachtige Zuid-Afrikaanse land ontdekt, met zijn indrukwekkende stranden, lokale cultuur en een bruisend uitgaansleven in de hoofdstad Luanda. Het motto van het land, 'Virtus Unita Fortior', is Latijn voor 'Verenigde kracht is sterker', een zin die de burgers ter harte nemen.

Reizen naar Angola is makkelijk. Neem één van de drie vluchten per week vanuit Dubai naar de hoofdstad. Quatro de Fevereiro International Airport ligt op slechts 2 kilometer ten zuiden van het centrum van de stad.

De Portugezen waren de eerste Europeanen die zich vestigden in het land en een deel van hun invloed blijft voelbaar in de taal en de cultuur. Echter, stammen als de Ovimbundu, Ambundu, Bakongo, Chokwe en Mbunda drukken hun eigen onderscheidende stempel op de levendige stad. Er is geen beter moment om het allemaal mee te maken dan tijdens het National Festival of Angolan Culture, dat door het hele land van eind augustus tot half september wordt gevierd en de verschillende aspecten van de Angolese cultuur belicht.

Luanda biedt heel wat plekken om te verblijven, waaronder topbestemmingen als de hotels Tropico en Epic Sana. Van daaruit kunt u eenvoudig naar bezienswaardigheden als het voormalige Portugese fort Sao Miguel, dat uit de 16e eeuw dateert, het eiland Mussulo en de kerk Sagrada Familia. En breng vooral wat tijd door in één van de nachtclubs van de stad, waar het feest en de muziek de hele nacht doorgaan. U komt misschien zelfs Leila Lopes tegen, Miss Angola 2011, die dat jaar ook de titel Miss Universe won.

Onze bestemmingen in Angola
Bezoek Luanda en beleef de wederopbouw op zijn best – waar het exotische hand in hand gaat met een verbluffende gedaanteverandering.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken