ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Indonesië

Indonesië is het op drie na dichtstbevolkte land ter wereld en ongelooflijk divers, met meer dan 500 talen en dialecten verspreid over het hele land.

Voor veel reizigers begint een reis naar Indonesië op Bali. Het eiland staat synoniem aan prachtige stranden, vriendelijke inwoners en een rijke, fascinerende cultuur. Velen komen hiernaartoe op zoek naar de relaxte levensstijl van surfers of de partyscene van Kuta, en soms voor beiden. Het is dan ook één van de meest toeristvriendelijke eilanden, hoewel er ook grote delen wildernis op u liggen te wachten om verkend te worden als u liever de gebaande paden verlaat.

Lombok, gelegen ten oosten van Bali, heeft een meer ontspannen levenstempo in vergelijking met zijn buurman. Op dit eiland kunt u heerlijk wandelen en een andere kant zien van het Indonesische leven.

Het drukke, bruisende eiland Java is echter ook een goede plek om te beginnen. Het is dichtbevolkt en altijd levendig; de beste aanpak is om uzelf in het diepe te storten en volledig op te gaan in de Javaanse cultuur. Breng een bezoek aan de hoofdstad Jakarta, en neem een kijkje in de musea, winkelcentra en het levendige uitgaanscircuit.

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Indonesië. Er zijn duizenden stranden om uit te kiezen, zo zijn er de poederwitte stranden van de Gili Eilanden of het sfeervolle zwarte zandstrand van Lovina op Bali. Gaat u liever voor een jungle avontuur, ga dan richting Sumatra. Dit prachtige eiland is nog relatief onontgonnen en hier vindt u enkele ongelooflijke planten en dieren, waaronder de prachtige inheemse orang-oetans.

Onze bestemmingen in Indonesië
Bezoek Bali, het ultiem paradijselijke eiland, om ongerepte stranden omringd door een betoverende zee, en schitterende rijstveldterrassen afgewisseld met jungle te verkennen.
Met haar gevarieerde mix van culturen en keukens, staat een vlucht naar Jakarta garant voor elk wat wils.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken