ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Boek uw treinreis binnen Duitsland en maak gebruik van het hele netwerk van Deutsche Bahn

Reizen met Emirates en Deutsche Bahn is makkelijk, en alle klanten van Emirates kunnen voor geweldige tarieven naar München, Düsseldorf, Hamburg en Frankfurt reizen.

Boek Rail&Fly online

Zodra u uw vluchten heeft geboekt, kunt u via Uw boeking beheren tickets van Deutsche Bahn Rail&Fly toevoegen aan uw vluchtschema. Vergeet niet om uw treinpas af te drukken voordat u naar het station gaat voor de trein.

Andere manieren om te boeken

Neem contact op met uw reisagent of lokale Emirates-kantoor om tegelijk met uw vluchten uw Rail&Fly-tickets te boeken. Als uw reis in Duitsland begint, zijn uw treintickets gratis als u gebruikmaakt van Business of First Class*. Er zijn speciale tarieven van toepassing als uw reis in een ander land begint of als u gebruikmaakt van Economy Class.

Algemene voorwaarden

 • Tickets voor reizen binnen de treinsectoren moeten zijn uitgegeven samen met de vluchtsectoren van Emirates op hetzelfde ticket.
 • Alle Rail&Fly-tickets die zijn geboekt via Emirates Economy Class kosten EUR 27 voor een enkele reis.
 • Passagiers kunnen de reisklasse in de trein wijzigen door het tariefverschil direct aan Deutsche Bahn bij te betalen.
 • Alle passagiers in de vluchtboeking moeten samen in dezelfde trein vanuit/naar hetzelfde station reizen.
 • Skywards Classic Rewards-tickets of rewardtickets van andere luchtvaartmaatschappijen voor Business of First Class komen niet in aanmerking voor gratis Rail&Fly-tickets
 • Emirates-tickets die zijn uitgegeven voor Economy Class en geüpgraded met Skywards mijlen komen in aanmerking voor de Economy Class Rail&Fly-service
 • Als klanten in First en Business Class de Rail&Fly-service hebben geboekt, komen ze niet in aanmerking voor de chauffeurservice in Duitsland, maar kunnen ze er wel gebruik van maken als het beschikbaar is voor andere delen van hun reis
 • Als uw Rail&Fly-tickets zijn uitgegeven op Emirates.com, moet u uw treinpas afdrukken voordat u naar het station gaat en uw treinpas laten zien in de trein
 • De treinkaartjes zijn geldig binnen het hele netwerk van Deutsche Bahn naar en vanuit München, Düsseldorf, Hamburg en Frankfurt.
 • Tickets zijn geldig op alle treinen van Deutsche Bahn (inclusief ICE), behalve op de Thalys, auto- en speciale treinen van Deutsche Bahn.
 • Voor City Night Line- en ICE Sprinter-treinen is reserveren verplicht en moet u een toeslag betalen, wat u kunt doen bij een verkoopkantoor van Deutsche Bahn.
 • U kunt binnen Duitsland reizen met Rail&Fly, op de dag van aankomst en de daaropvolgende dag. Mocht u een dag eerder willen reizen voordat uw vlucht vertrekt, geef dit dan aan wanneer u boekt. De eerste dag waarop het ticket geldig is, is de datum die op uw ticket vermeld staat.
 • Reizen met regionale vervoersondernemingen zijn niet toegestaan. Bezoek bahn.de(Opent een externe website in een nieuw tabblad) voor meer informatie.
 • Als een retourreis met Rail&Fly wordt geboekt, wordt voor uw reis één treinkaartje van Deutsche Bahn afgedrukt. De geldigheidsduur van uw terugreis bedraagt 12 maanden. Het treinkaartje kan alleen worden gebruikt in combinatie met uw Emirates-vlucht.
 • Het is meestal niet nodig om stoelen te reserveren zodra u uw treinkaartjes heeft gekocht. Tijdens spitsuren, bijvoorbeeld op vrijdag- en zondagavond, kunnen we echter geen stoelen garanderen. Zodra u uw tickets heeft gekocht op emirates.com, bij uw lokale Emirates-kantoor of uw reisbureau, kunt u direct uw stoelen reserveren op www.bahn.de(opent een externe website in een nieuw tabblad). Deutsche Bahn brengt een vergoeding van EUR 4 in rekening voor zowel de heenreis als de terugreis, die met creditcard kan worden betaald.