Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

PARTNERS OP DE GROND

Samenwerking met Deutsche Bahn

Boek uw treinreis binnen Duitsland en maak gebruik van het hele netwerk van Deutsche Bahn

Reizen met Emirates en Deutsche Bahn is makkelijk dankzij geweldige tarieven voor treinkaartjes voor klanten die met Emirates vliegen vanuit Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg en München.

Boek Rail&Fly online

Zodra u uw vlucht heeft geboekt, kunt u via Uw boeking beheren treinkaartjes van Deutsche Bahn Rail&Fly-vouchercodes aanschaffen. Vergeet niet om uw Rail&Fly-vouchercodes in te wisselen voor een geldig treinkaartje voordat u naar het treinstation gaat.

Andere manieren om te boeken

Neem contact op met uw reisagent of lokale Emirates-kantoor om tegelijk met uw vluchten uw Rail&Fly-tickets te boeken. Als uw reis in Duitsland begint, zijn uw treintickets gratis als u bij ons gebruikmaakt van Business Class of First Class*. Er zijn speciale tarieven van toepassing als uw reis in een ander land begint of als u gebruikmaakt van Economy Class.

Algemene voorwaarden

  • Alle Rail&Fly-tickets geboekt via Emirates Economy Class kosten EUR 28 voor een enkele reis.
  • Passagiers kunnen de reisklasse in de trein wijzigen door het tariefverschil direct aan Deutsche Bahn bij te betalen.
  • Emirates Skywards Classic Rewards-tickets of rewardtickets van andere luchtvaartmaatschappijen voor Business Class of First Class komen niet in aanmerking voor gratis Rail&Fly-tickets.
  • Emirates-tickets die zijn uitgegeven voor Economy Class en zijn geüpgraded met Skywards mijlen komen in aanmerking voor de Economy Class Rail&Fly-service.
  • Als klanten in First Class en Business Class de Rail&Fly-service hebben geboekt, komen ze niet in aanmerking voor de chauffeurservice in Duitsland, maar kunnen ze er wel gebruik van maken als deze beschikbaar is voor andere delen van hun reis.
  • Voor Rail&Fly-vouchercodes uitgegeven via Emirates.com, moet u uw vouchercode inwisselen voor een geldig treinkaartje op een speciale website van Deutsche Bahn. De link voor deze portal vindt u in de bevestigingsmail. Houd er rekening mee dat Rail&Fly-vouchercodes niet geldig zijn voor reizen. 
  • De treinkaartjes zijn geldig op de geselecteerde route die u hebt geselecteerd bij het inwisselen van de vouchercode.
  • Reizen met regionale vervoersondernemingen zijn niet toegestaan. Kijk voor meer informatie op bahn.de
  • Het treinkaartje kan alleen worden gebruikt in combinatie met uw Emirates-vlucht.