ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Uw maaltijd vooraf bestellen in Business Class

Plan vooruit en bestel uw hoofdgerecht vanaf 14 dagen tot 24 uur voordat u vliegt. Bekijk het menu en kies uw gerechten uit om uw favoriete maaltijd te garanderen.

Onze service voor het vooraf bestellen van maaltijden is op dit moment alleen beschikbaar voor bepaalde routes in Business Class. Wij zullen het aantal routes binnenkort uitbreiden. Log in op Uw boeking beheren om te zien of u een maaltijd vooraf kunt bestellen voor uw vlucht.

Uw boeking beheren

Extra comfort in Business Class

U kunt enkele comfort-items verwachten tijdens uw vlucht, die u mee naar huis kunt nemen. Bekijk nu onze luxe Bulgari-parfums en -amenity kits die u helpen met een fris gevoel bij aankomst, en lees meer over onze nieuwe loungewear- en slaapsets die u binnenkort in Business Class kunt verwachten.

Ontdek onze comfort-items in Business Class


Beschikbaar op geselecteerde routes, afhankelijk van vliegtuigtype, -model en -indeling

Ontdek Business Class in onze A380

Ontdek de Business Class-ervaring in onze A380. Ontdek onze ruime Business Class-stoelen en bekijk de dineervaring en het bekroonde entertainment aan boord. U kunt ook een kijkje nemen in onze A380 Onboard Lounge. Uw reis begint met onze gratis transfers met chauffeur en de Business Class-luchthavenlounge.

Beschikbaar op geselecteerde routes, afhankelijk van vliegtuigtype, -model en -indeling
 • Geniet van een zorgeloze reis
  Boek onze gratis Chauffeurservice naar en van de luchthaven
  Meer informatie
 • Lounges op de luchthaven
  Doe inspiratie op in onze Business Class Lounges op de luchthaven voordat uw vlucht vertrekt.
  Meer informatie
 • Kom geïnspireerd aan
  Stuur mailtjes, schrijf het volgende hoofdstuk van uw boek of upload uw laatste blogpost.
  Meer informatie

Voordelen Business Class

Geniet vanaf het moment dat u de deur uitstapt tot aan uw bestemming van een zorgeloze reis wanneer u in de Business Class vliegt, met bijzondere extraatjes onderweg.
Disclaimer: Emirates heeft een gevarieerde vloot van eerdere en latere modellen van de A380- en B777-vliegtuigen. Producten, services en functies op daadwerkelijke vluchten kunnen verschillen, afhankelijk van de route en de indeling van het vliegtuig. Operationele vereisten kunnen ook leiden tot last minute wijzigingen aan het vliegtuig dat voor geplande vluchten wordt gebruikt. Neem contact met ons op voor uw vlucht in het geval uw vragen heeft over onze producten of u specifieke vereisten heeft.