Emirates Skywards

Verdien en gebruik mijlen bij flydubai

Emirates en flydubai

Emirates Skywards is het loyaliteitsprogramma voor Emirates en flydubai. Verdien Skywards mijlen en geef ze uit, en geniet van privileges en voordelen als u bij een van beide luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld vliegt.

Hoe u mijlen kunt verdienen voor alle flydubai-vluchten

U kunt Skywards mijlen en niveau mijlen voor alle flydubai-vluchten verdienen. Als u mijlen wilt verdienen, boek dan op emirates.com met een verbindingsvlucht van flydubai. Of boek een vlucht op flydubai.com.

Het aantal Skywards mijlen dat u verdient hangt af van uw bestemming, tarieftype, reisklasse en lidmaatschapsniveau. U kunt de Miles Calculator gebruiken om te bekijken hoeveel Skywards mijlen en niveaumijlen u voor uw volgende flydubai-vlucht verdient.

Bekijk de Miles CalculatorBekijk de Miles Calculator

Gebruik Skywards mijlen voor flydubai-vluchten

Betaal op elk moment van het jaar voor uw flydubai-vlucht met een combinatie van contant geld en Skywards mijlen. Er is geen minimaal aantal mijlen dat u voor uw vlucht moet gebruiken.

Daarnaast kunt u uw mijlen gebruiken voor optionele extra's, zoals een vooraf bestelde maaltijd of een stoel met extra beenruimte.

Boek nuBoek nu

Profiteer van Emirates Skywards-voordelen

Profiteer van meer privileges als u omhoog gaat in lidmaatschapsniveau. Verdien voor elke vlucht bonusmijlen, gebruik onze Business Class incheckbalies als u Economy Class vliegt en profiteer van extra bagagevrijdom plus bagagelevering met prioriteit als u landt.

Als u van deze voordelen wilt profiteren, vermeld dan uw Emirates Skywards-lidmaatschapsnummer als u uw boeking uitvoert, of als u online of op de luchthaven incheckt.

Verbindingen over de hele wereld

U kunt via onze hub in Dubai meer dan 250 bestemmingen uit het gecombineerde Emirates- en flydubai-netwerk bereiken. En u kunt ook rewards verdienen en profiteren van alle voordelen van een Emirates Skywards-lid als u vliegt.

Aansluiting met flydubaiAansluiting met flydubai

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen

Van extra Skywards mijlen en niveau mijlen tot speciale tarieven en kortingen. Meld u nu aan en kom als eerste in aanmerking voor spannende nieuwe privileges en voordelen van flydubai.

Meld u aan voor speciale flydubai-aanbiedingen

Lees voor meer informatie onze Emirates Skywards-programma regels.