ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar de Verenigde Arabische Emiraten

De federatie van zeven emiraten werd opgericht in 1971 en heeft enorme olie- en natuurlijke gasreserves, en het bestuur van deze ondernemingen besteedde veel van de inkomsten aan het verbeteren van de infrastructuur en voorzieningen voor bezoekers. Als gevolg daarvan zijn de Verenigde Arabische Emiraten één van de makkelijkste en plezierigste landen om doorheen te reizen, en zijn er vluchten naar de VAE van over de hele wereld.

Het klimaat van de VAE is warm en droog en de taal van het land is Arabisch, hoewel veel mensen Engels of een andere taal spreken. De bevolking bestaat uit een combinatie van Emirati's en expats van over de hele wereld. Als gevolg daarvan worden de Emiraten - vooral Dubai en Abu Dhabi - sterk beïnvloed door verschillende culturen uit andere delen van de wereld, hoewel de Arabische cultuur altijd de boventoon voert.

Een bezoek brengen aan de VAE is makkelijk. Sommige bezoekers hebben een visum nodig, maar de meesten die uit Golfstaten komen niet. De lijst van beste hotels is lang en indrukwekkend en is gelijkwaardig aan die van welk land ter wereld dan ook. Alleen al in Dubai zijn vijfsterrenhotels te vinden zoals Atlantis The Palm, Burj Al Arab (soms wordt dit hotel het enige zevensterrenhotel ter wereld genoemd), Marine Beach Resort & Spa en nog vele, vele andere. Elke belangrijke keten is er vertegenwoordigd.

Ook de bezienswaardigheden stellen niet teleur. De Burj Khalifa, het grootste gebouw ter wereld, is onmogelijk te missen en van dichtbij nog indrukwekkender. De Sheikh Zayed-moskee, de Al-Bidyah-moskee, het Sharjah Arts Museum en het Sharjah Museum of Islamic Civilisation moet u ook gezien hebben, en als u wat meer tijd heeft, moet u een dagreis maken naar het Hadjargebergte of Jebel Hafeet.

Wat betreft restaurants heeft u een ruime keus om uit te kiezen. Probeer Reflets par Pierre Gagnaire of Pierchic, of voor traditionelere gerechten Al Harees of Al Machboos.

Onze bestemmingen in Verenigde Arabische Emiraten
In iets meer dan 40 jaar is Dubai uitgegroeid tot het gezicht van de moderne tijd - waar de architectonische wonderen uitkijken over glinsterende zeeën en recordbrekende winkelcentra.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken