ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Oeganda

De meeste reizigers die vluchten naar Oeganda nemen, beginnen hun reis in Kampala, de hoofdstad van het land. Het is een mix van het oude en het nieuwe Afrika, met levendige markten en voedselkraampjes op straat, en moderne, trendy restaurants en nachtclubs. Daar komt nog een aantal van de beste tophotels van het land bij, die allemaal gelegen zijn in een prachtige wijk vol tuinen.

Als het gaat om wilde dieren en de schoonheid van de natuur is Oeganda één van de mooiste bestemmingen ter wereld. De Nijl vindt er zijn oorsprong en Oeganda heeft ook het meest omvangrijke meer van Afrika, het Victoriameer, de thuisbasis van de grootste binnenvisserij van het continent.

Begin uw reis in Jinja, dat ligt aan de rand van het meer. Het is de thuisbasis van talloze bedrijven voor avontuurlijke reizen die aan al uw behoeften kunnen voldoen, of het nu gaat om raften op de Nijl of om tochten per paard door het indrukwekkende omringende landschap.

De ronduit enorme diversiteit aan flora en fauna is ongelofelijk. Het is één van de weinige plaatsen ter wereld waar u de 'Grote Vijf' van Afrika bij elkaar kunt zien - olifanten, leeuwen, neushoorns, luipaarden en buffels. Maar de grootste trekpleister voor veel bezoekers is de kans om de jungle in te trekken om op gorillasafari te gaan. Het zien van deze majestueuze, schuwe dieren is werkelijk een unieke ervaring (en de kans bestaat dat u ook wat chimpansees te zien krijgt).

Niet voor niets noemde Winston Churchill dit land ooit de 'Parel van Afrika'.

Onze bestemmingen in Oeganda
Of u nu geïnteresseerd bent in architectuur, wilde dieren, prachtige stranden of heerlijk eten, er is van alles te doen in deze fantastische, fascinerende stad.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken