Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie

Vliegtickets naar Thailand

Als het gaat om bestemmingen in Zuidoost-Azië, zou u kunnen stellen dat Thailand de toegangspoort tot allemaal is. En omdat hier veel backpackroutes langs lopen, wordt er frequent gevlogen op Thailand. Het is één van de makkelijkste bestemmingen om er uw weg te vinden, heeft goed geregelde excursies, gerenommeerde resorts en goede wegen.

Een goede plek om te beginnen is Bangkok, het kloppende neonhart van het land, en één van de meest bezochte hoofdsteden ter wereld. Het lawaai, de energie en de drukte kunnen op het eerste gezicht overweldigend zijn, maar ga hier gewoon lekker in op. Hier vindt u namelijk een aantal van de beste hotels, hostels, bars, restaurants en eetkraampjes in Thailand.

Als Bangkok het hart van Thailand is, dan is Koh San Road de hoofdslagader en een bezoek hieraan een overgangsritueel. In deze straat die zeer in trek is bij backpackers kunt u lokale excursies boeken, tweedehandsboeken kopen of even bijkomen onder het genot van één of meerder gekoelde drankjes.

Voor degenen die verder van huis willen, biedt elk van de eilanden van Thailand weer iets anders: Koh Phangan trekt clubbers aan om zijn legendarische Full Moon Party, terwijl Koh Samui met zijn luxe hotels een plek bij uitstek is voor stelletjes. Snorkel- en duikliefhebbers zijn dol op het relaxte Koh Tao, waar de oceaan vol leven zit. Dan is er nog het kalme Koh Lanta, een werkelijk verborgen pareltje dat vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen.

Als u nieuwsgierig bent naar de cultuur, dan kunt u het beste richting Chiang Mai gaan. Dit is één van de oudste steden in het land. Hier kunt u wandelen in de jungle, boeddhistische monniken in oude tempels zien en een olifantenopvangcentrum bezoeken.

Onze bestemmingen in Thailand
Reizigers op vluchten naar Bangkok kunnen een stad met contrasten verwachten, waar wolkenkrabbers en vijfsterrenhotels naast oude tempels staan.
Zorg ervoor dat u Phuket niet onderschat. Van een bruisende partyscene tot ongelooflijk natuurfenomeen, dit kleine eiland heeft het allemaal.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken