ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Tanzania

Reizigers die vluchten naar Tanzania nemen, reizen naar een land dat ingesteld is op toeristen. Er is geen gebrek aan hotels, goede restaurants, behulpzame safarigidsen of wat u dan ook nodig heeft, en rondreizen is er makkelijk. Doe uw rugzak om (of pak uw koffer) en ga op pad.

De meeste reizen in Tanzania beginnen in Dar es Salaam, een relaxte stad aan de kust waar de koeien in de straat de concurrentie aangaan met de toeterende minibussen. Het is niet de belangrijkste toeristische bestemming, maar Dar es Salaam is de perfecte plek om een deel van Afrika te ontdekken dat niet zichtbaar is vanuit een safaribus. Hier heerst een interessante mix van Arabische, Indiase en Afrikaanse invloeden, gecombineerd met een vriendelijke lokale bevolking.

Als u op safari wilt in één van de ongelofelijke nationale parken van Tanzania, dan is Arusha uw uitvalsbasis. Deze stad is het vertrekpunt voor safari's in alle soorten en maten en ook voor tochten naar de Kilimanjaro. Kijk rond voor de beste aanbiedingen - Arusha heeft heel wat te bieden. Ga een paar dagen naar het Serengeti National Park en vergroot de kans om nijlpaarden, gnoes, olifanten en meer wilde dieren te zien.

De stranden van Tanzania zijn bij uitstek geschikt om bij te komen van een beklimming van de Kilimanjaro. Terwijl u een slokje neemt van een ijskoud drankje aan één van de mooie kusten van het land ziet u in de verte de houten dhows voorbij zeilen - echt een paradijs. Wat is mooier dan dat? Misschien een reisje naar Zanzibar, waar de prachtige, perfecte stranden concurreren met de mooie historische gebouwen en smalle straatjes van Stone Town.

Door u verder buiten de meest toeristische gebieden te begeven, krijgt u de kans de meest boeiende volken van Tanzania te ontmoeten. De Masai zijn de meest opmerkelijke, gekleed in doeken, maar er zijn nog meer opvallende stammen.

Onze bestemmingen in Tanzania
Omring uzelf met natuurlijke schoonheid, prachtige landschappen, bruisende markten en witte stranden in Tanzania’s ‘Huis van de Vrede’.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken