ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Maleisië

Maleisië is een ongekende diverse reisbestemming. Het landschap alleen al is gevarieerd; een mix van jungles, stranden en bruisende steden die de levensader van deze opmerkelijke natie vormen. Hoewel het land overwegend islamitisch is, zijn er ook andere religies vertegenwoordigd. U vindt er dan ook prachtige moskeeën, kerken en tempels verspreid door heel Maleisië.

Het Maleisische grondgebied op het eiland Borneo is een plek bij uitstek voor liefhebbers van avontuur. Zo kunt u hier wandelen door weelderige jungles, getuige zijn van het leven van de oude inheemse stammen en zelfs één of twee orang-oetans in het wild zien.

Ook op het schiereiland Maleisië vindt u een overvloed aan ongerepte wildernis, waaronder het prachtige Taman Negara National Park dat is gelegen in één van de oudste regenwouden ter wereld. Anderzijds, bevindt zich op dit schiereiland ook de buitengewoon kosmopolitische hoofdstad Kuala Lumpur. Het is één van de populairste stadsbestemmingen ter wereld, de thuishaven van de beroemde Petronas Twin Towers, evenals een breed scala aan gastronomische restaurants, luxe hotels en grote winkelcentra.

Tot de vele charmes van Maleisië behoort ook diens ongekende gastronomie. Zoals u mag verwachten van een zeer kosmopolitisch land, vindt u hier zo ongeveer alles wat u maar begeert: authentieke Chinese en Indische gerechten, Maleisische lekkernijen of de heerlijke eigenzinnige fusion gerechten. Krab met chilisaus is zeer populair, evenals de iets minder pikante krab met zwarte peper. Probeer de sata ook eens - een traditioneel gerecht van gekruide vis gewikkeld in bananenblad.

Onze bestemmingen in Maleisië
Kuala Lumpur is niet alleen de grootste stad van Maleisië, maar ook een van de meest opwindende ter wereld.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken