Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Azie en de Pacific
  4. Vliegtickets naar Republiek Korea

Vliegtickets naar Zuid-Korea

Zuid-Korea komt steeds meer in trek bij buitenlandse toeristen, en terecht. Zuid-Korea werkt al langere tijd aan haar modernisering, en haar gerechten, popmuziek en technologie zijn tegenwoordig over de hele wereld bekend. Als u reist binnen Korea zult u geconfronteerd worden met een land dat ongelooflijk efficiënt, supergeavanceerd en verrassend cool is.

Seoul is de stad van de toekomst. Boeiende nieuwe architectuurprojecten vindt u overal, de mode hier is supertrendy en design staat voorop. Alles, van weggooibekers tot de stoel waarop u zit, is gemaakt met zowel vormgeving als functionaliteit in het achterhoofd. Gebruik de metro (één van 's werelds beste en goedkoopste) om door de hele stad te reizen, geniet van een hete kom kimchi stoofpot, verken de chique boetieks van Garosu-gil, of neem een kijkje in de diverse musea waar onze toekomstige technologieën tentoon worden gesteld. U kunt ook keizerlijke paleizen verkennen, uw problemen uitzweten in een traditioneel Koreaans badhuis en een groep drummers traditionele muziek ten gehore zien brengen; dit alles in een ongekend schone en georganiseerde omgeving.

Hoewel het verleidelijk is op te gaan in de 24-uurs society van Seoul, zult u een compleet ander beeld krijgen van het land als u de rustiger delen van Zuid-Korea gaat verkennen. Jeju, 'het Hawaii-Korea', is een eiland met prachtige bergen, stranden en velden vol met bloemen. Gyeongju, eens de hoofdstad van het Shilla koninkrijk, is een openluchtmuseum dat bezaaid is met archeologische schatten, van de graven van de keizers tot pagodes en ruïnes van oude paleizen. Als u een kijkje wilt nemen in Noord-Korea, neem dan een dagtocht naar de Koreaanse gedemilitariseerde zone (DMZ). Dit gebied geniet niet alleen de twijfelachtige eer de zwaarst bewapende grens ter wereld te zijn, maar u vindt hier ook meer dan 50 bedreigde diersoorten.

Onze bestemmingen in Republiek Korea
Zuid-Korea mag dan bekendstaan als het Land van de morgenrust, zijn bruisende hoofdstad is zeker niet laagdrempelig.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken