ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Japan

Is er een land dat reizigers nog meer fascineert dan Japan? Van sushi tot anime tot technologie tot oude tempels tot kersenbloesems, er is geen enkel aspect van deze plaats waar recente bezoekers niet enthousiast over zijn.

De beste plaats om te beginnen is Tokio. De lokale bevolking hier werkt hard en ontspant net zo hard; tijdens het spitsuur zijn de straten gevuld met kostuums en even later ziet u dezelfde kostuums weer in overvolle kleine bars, in de rij voor noedeltenten en videogames in internetcafés. Tokio's supermoderne wolkenkrabbers en winkelcentra strijden met heilige plaatsen die al eeuwen bestaan om de ruimte in de stad, en dat is wat Tokio zo fascinerend maakt.

Neem een kijkje bij de bezienswaardigheden die bovenaan uw lijstje staan, maar plan genoeg tijd in om Tokio's diverse en overvolle wijken ook te verkennen. Hier vindt u misschien wel een groep verklede tieners die cappuccino drinken in een kattencafé, of een Michelinster-restaurant verstopt in een rustig steegje.

De kleinere steden van Japan zijn ook zeker de moeite waard. Zo vindt u in Osaka een aantal van de heerlijkste gerechten in het land (en in Japan zegt dat veel). Deze stad is zeer modern, levendig en leuk. Nagoya en Kyoto zijn, respectievelijk, dé autoproductie-hub van het land (met nog een paar boeiende musea) en een hommage aan de oude Japanse tradities, vol met elegante theehuizen, tuinen en tempels.

Dankzij het hyper-efficiënte transportsysteem is Japan een droom om in rond te reizen. Door de aandacht voor details is het een echt paradijs voor liefhebbers van gastronomie. De klantgerichte service houdt in dat u als een koning zult worden behandeld. En de liefde voor de natuur houdt in dat u zelfs in de meest industriële gebieden omringd zult worden door met sneeuw bedekte bergen, of dat er zich op loopafstand een rustige tuin bevindt.

Onze bestemmingen in Japan
Osaka heeft meer dan genoeg luxe hotels, restaurants en andere bezienswaardigheden om zelfs de meest onrustige reizigers te vermaken.
De met voetgangers gevulde kruispunten, neon verlichte nachtclubs en thema-restaurants van Tokio zijn legendarisch, net zoals de aanstekelijke energie van deze bruisende stad.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken