ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Guinee

Guinee bezoeken is een onvergetelijke ervaring. Wouden, watervallen, olifanten, stranden en bergen wenken de avontuurlijke reizigers, en vergeet de pulserende warmte van de hoofdstad niet. Wanneer uw vlucht naar Guinee in Conakry is geland, komt de aanstekelijke mix van lawaai en drukte op u af, en die kan zelfs een beetje verslavend zijn.

Conakry is een plek waar vreemden met elkaar praten, waar altijd muziek is te horen en waar mensen alles uit het leven halen wat erin zit. Kom hiernaartoe om te feesten op het strand, kleren op maat te laten maken in één van de vele winkels en te kletsen met de bewoners onder het genot van een kom fufu of een koude Guiluxe. Conakry is warm, uitnodigend, zit vol energie en er zijn volop leuke dingen te beleven.

Een kort boottochtje vanaf Conakry brengt u naar de Îles de Los, een eilandengroep met wouden en mooie stranden voor een ontspannen uitje. Deze eilanden zijn populair onder expats en makkelijk te bereiken - vraag een beetje rond en u zult heel wat mensen horen roepen dat ze u met hun boot willen brengen.

Zodra u zich buiten Conakry waagt, is de schoonheid van Guinee werkelijk verbluffend. Neem als het kan een solide voertuig en ga de weg op, stop in kleine dorpjes voor een maaltijd, pauzeer om een groep olifanten voorbij te zien komen en geniet van het buitengewone landschap - met name Fouta Djallon, met zijn groene valleien en weelderige wouden, is prachtig.

Het is een Franstalig land en niet de makkelijkste plek om te doorkruisen, maar de vriendelijke mensen maken elk oponthoud goed - net als de onbeschrijfelijke schoonheid van het land. Elke inspanning die u doet, zal de moeite meer dan waard zijn.

Onze bestemmingen in Guinea
Dankzij een vlucht naar Conakry kunt u kennismaken met een fascinerende mix van spontane momenten en voortdurende charme. De pulserende warmte die u overal in de stad voelt is verslavend en verkwikkend - en het gevolg van vriendelijke gesprekken, levendige muziek en de grote levenslust van de inwoners.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken