Ga door naar het hoofdgedeelteToegankelijkheidsinformatie
  1. Homepage
  2. Onze bestemmingen
  3. Afrika
  4. Vliegtickets naar Ghana

Vliegtickets naar Ghana

Vluchten naar Ghana ontsluiten een wereld waarin het oude en het moderne elkaar ontmoeten. Ghana weerspiegelt vandaag de dag de inspanningen die zijn gedaan een democratie op te bouwen die ongeëvenaarde groei heeft laten zien en bruist van de aanstekelijke energie. De forten aan de kust herinneren aan het bewogen verleden van het land, maar de Ghanezen kijken bij alles waar ze mee bezig zijn voornamelijk naar de toekomst.

Cape Coast Castle is één van de beste voorbeelden van de koloniale geschiedenis van het land. Het werd in de 17e eeuw door de Nederlanders gebouwd. Uiteindelijk namen de Britten het over en gebruikten het als hun hoofdkwartier voordat ze naar Accra verhuisden. Het kasteel doet nu dienst als museum.

In de hoofdstad Accra zijn nog steeds herinneringen te vinden aan de tijd dat het dienst deed als de hoofdstad van de Britse Goudkust, en Engels is ook vandaag de dag de officiële taal van Ghana. Modernisering heeft echter geleid tot vijfsterrenhotels, musea en uitgaansgelegenheden, waardoor de stad het toeristische centrum van de regio is geworden. Voetbal is de populairste sport van de stad. Probeer tijdens uw verblijf tickets te bemachtigen om de Accra Hearts of Oak aan te moedigen in het Accra Sports Stadium. Ga winkelen op de levendige markt in Kumasi, met de eindeloze rijen marktkraampjes waar allerlei soorten goederen worden uitgestald.

Ghana is ook voor natuurliefhebbers een geweldige bestemming. Het grotendeels ongerepte oosten van het land is schitterend vanwege de weelderige landbouwgronden en prachtige bergen, terwijl het mooiste strand van het land in Akwidaa ligt, met zijn smetteloze witte stranden en helderblauw water. Voor één van de voordeligste safari's in heel Afrika moet u naar Mole National Park. En als u het noorden van Ghana aan het ontdekken bent, moet u zeker naar het intrigerende Tamala met zijn moskeeën, unieke keuken en passie voor culturele voorstellingen.

Onze bestemmingen in Ghana
Een wandeling langs de exotische plekken van Accra zal u zonder twijfel inspireren tot meer.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken