ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Vliegtickets naar Argentinië

Het is gewoonweg één van de hipste reisbestemmingen ter wereld, en de populariteit lijkt vooralsnog niet af te nemen. Steeds meer toeristen gaan op zoek naar al het moois dat Argentinië te bieden heeft, van het bruisende nachtleven van Buenos Aires tot aan de wildernis van Patagonië. U kunt er van alles doen - liefhebbers van de stad kunnen er eten, drinken, winkelen en feesten, terwijl liefhebbers van het buitenleven kunnen kiezen uit een uitgebreid aanbod aan activiteiten, zoals skiën, hiken of op ontdekkingstocht gaan.

De meeste reizen naar Argentinë beginnen in Buenos Aires, de belichaming van de Zuid-Amerikaanse stijl. Het trendy Palermo, met zijn massa's modieuze mensen in de buitencafés en nachtclubs die de hele nacht open zijn, is ook een bestemming om te winkelen en te gaan eten. Ga voor uw dosis cultuur naar de prachtige musea van de stad, de historische gebouwen en de wereldberoemde kerkhoven (ja, echt).

Als u er klaar voor bent om uw wandelschoenen aan te trekken, gaat u naar de indrukwekkende bergen, rivieren en de enorme uitgestrekte en verlaten gebieden van Patagonië. De 275 prachtige watervallen van Iguazú zijn niet alleen indrukwekkend, ze worden ook omringd door een jungle boordevol exotische dieren en planten - een hemel op aarde voor natuurliefhebbers. Ga in de zomer (juni, juli en augustus) skiën in het chique Bariloche. Of ga helemaal naar het zuiden, naar Tierra del Fuego, om te ontdekken hoe het voelt om aan het eind van de wereld te zijn.

Vraagt u zich af wat u nog meer kunt doen in Argentinië? Tango en steak moeten ook hoog op uw lijstje staan. Ontdek de ongelofelijke tangocultuur van het land in clubs in Buenos Aires, Cordoba, Salta, en in zo'n beetje elke andere stad. Eet uw buik rond bij de parilla's van het land - barbecues waarop 's werelds lekkerste rundvlees wordt bereid. En druivenliefhebbers kunnen dagen of zelfs weken doorbrengen in Mendoza, om het land te ontdekken en alles te leren over de nuances van wat Argentinië aan wijn te bieden heeft.

Argentinië is één van de meest afwisselende en onderhoudende reisbestemmingen ter wereld, van gaucho's tot voetbalsterren en van energieke tango's tot tongstrelende drankjes. U zult aan het eind van uw bezoek beslist langer willen blijven.

Onze bestemmingen in Argentinië
Neem uw dansschoenen mee op uw vlucht naar Buenos Aires. Liefhebbers van geschiedenis, tango, kunst en architectuur worden niet teleurgesteld.

De Emirates-ervaring

Als u met Emirates vliegt, heeft u meer dan alleen uw bestemming om naar uit te kijken