ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Reizen van Dubai naar Abu Dhabi

Er zijn strikte regels voor het reizen naar Abu Dhabi over de weg. Alle passagiers moeten een negatief COVID-19 PCR-testresultaat hebben dat binnen 96 uur voor aankomst is uitgegeven als ze toegang willen krijgen tot Abu Dhabi. U moet mogelijk in quarantaine, afhankelijk van hoe lang u in de V.A.E. bent geweest.

Arriverende passagiers

Als u zojuist in Dubai bent gearriveerd en direct naar Abu Dhabi reist, moet u een negatief COVID-19 PCR-testresultaat hebben dat binnen 96 uur voor aankomst is uitgegeven en een DPI-test laten afnemen aan de grens. U moet ook 14 dagen in quarantaine en een traceerband om de pols dragen. Uw quarantaine kan thuis, in een hotel of in een locatie van de gezondheidsautoriteiten plaatsvinden. Na 12 dagen moet u nog een COVID-19 PCR-test ondergaan. Als u negatief wordt getest, mag u de polsband na 14 dagen verwijderen. Als u positief wordt getest, moet u het advies van de gezondheidsautoriteiten van Abu Dhabi opvolgen.

Als u maximaal 14 dagen in de V.A.E. bent geweest

De tijd die u in quarantaine moet doorbrengen, wordt verminderd met het aantal dagen dat u al in een ander emiraat van de V.A.E. heeft doorgebracht. Als u bijvoorbeeld 10 dagen in Dubai bent geweest voordat u in Abu Dhabi komt, moet u na aankomst 4 dagen in quarantaine doorbrengen in Abu Dhabi.

Als u meer dan 14 dagen heeft doorgebracht in de V.A.E. voordat u in Abu Dhabi komt

U moet bij de grens met Abu Dhabi uw negatieve COVID-19 PCR-testresultaten of een negatieve laser-DPI-bloedtest kunnen laten zien die niet ouder is dan 96 uur. Als u in Abu Dhabi zes of meer opeenvolgende dagen verblijft, moet u op de zesde dag opnieuw een COVID-19 PCR-test ondergaan. Deze testen zijn wettelijk verplicht. Bekijk waar u zich kunt laten testen in Dubai voordat u in Abu Dhabi komt.

 • Chauffeurservice

  Arriveer in comfort als u in First of Business Class reist.

  Controleer of u in aanmerking komt
 • Shuttle diensten

  Profiteer van onze shuttlebusdienst vanuit Abu Dhabi of Al Ain. U moet wel van tevoren boeken.

  Hoe u kunt boeken
 • Privéauto

  Boek een auto naar de luchthaven en regel de aankomsttijd die u wenst.

  Boek nu

In Emirates Terminal 3

Neem een kijkje in onze thuishaven in de V.A.E. Verken winkels, restaurants en services waar u van kunt genieten in Emirates Terminal 3 op Dubai International Airport.