ToegankelijkheidsinformatieGa door naar het hoofdgedeelte

Reizen van Dubai naar Abu Dhabi

Vanaf 19 september 2021 hoeven volledig gevaccineerde inwoners, ingezetenen of toeristen van de V.A.E. (zoals gedocumenteerd in de Al Hosn app), zich niet meer te laten testen op COVID-10 bij de grens wanneer zij Abu Dhabi betreden. Onder een volledig gevaccineerd persoon wordt het volgende verstaan: u heeft twee doses van hetzelfde vaccin ontvangen en de laatste dosis is minstens 28 dagen voor vertrek toegediend.

Let op: mensen die vanuit Dubai naar Abu Dhabi gaan, hoeveen geen testresultaat meer te laten zien. U moet een 'groene status' in de Al Hosn-app hebben om toegang te krijgen tot de meest openbare ruimtes. Personen die volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus blijven groen zolang ze elke 30 dagen een COVID-19 PCR-test laten afnemen. Personen die niet gevaccineerd zijn, moeten elke drie dagen getest worden om groen te blijven.

U vindt hier meer informatie.

Bekijk waar u zich kunt laten testen in Dubai voordat u naar Abu Dhabi gaat.

 • Chauffeurservice

  Arriveer in comfort als u in First of Business Class reist.

  Controleer of u in aanmerking komt
 • Shuttle diensten

  Profiteer van onze shuttlebusdienst vanuit Abu Dhabi of Al Ain. U moet wel van tevoren boeken.

  Hoe u kunt boeken
 • Privéauto

  Boek een auto naar de luchthaven en regel de aankomsttijd die u wenst.

  Boek nu

In Emirates Terminal 3

Neem een kijkje in onze thuishaven in de V.A.E. Ontdek de winkels, restaurants en services waarvan u kunt genieten in Emirates Terminal 3 op Dubai International.