Bagage

Bagageservice in Dubai

We helpen u graag een handje met uw bagage bij aankomst op de luchthaven of we ontfermen ons over uw bagage terwijl u Dubai ontdekt. De bagageservice van Emirates maakt reizen via Dubai International airport nog makkelijker voor u.

Conciërgeservice

Profiteer van onze toegewijde kruiers die u kunnen helpen met uw bagage wanneer u incheckt in de vertrekhal of wanneer u arriveert door uw bagage op te halen bij de bagageband en die naar uw auto, bus of taxi te brengen.

U vindt onze kruiers bij de ingang van de vertrekhal in Emirates Terminal 3 en na de paspoortcontrole in de aankomsthal.

De conciërgeservice kost AED 30 voor een gewone trolley en AED 70 voor een plateauwagen.

Bagage sealen

Gebruik onze sealservice in de vertrekhal van Emirates Terminal 3 om uw bagage te beschermen tijdens de reis. Uw bagage wordt voor AED 30 per stuk verpakt in sterk transparant plastic, zodat ze tijdens het vervoer extra worden beschermd tegen beschadigingen.

U vindt de sealmachines vlak voor de incheckbalies in de vertrekhal.

Bagagedepot

Als u bent uitgecheckt bij uw hotel maar nog tijd over hebt voordat uw vlucht vertrekt, of wanneer u voor een korte tussenstop in Dubai bent, kunt u uw bagage op de luchthaven achterlaten, zodat u zonder bagage de stad kunt ontdekken.

Het bagagedepot bevindt zich in de aankomsthal van Emirates Terminal 3 en kan door zowel aankomende als vertrekkende passagiers worden gebruikt.

Kosten per stuk bagage:

  • Standaardkoffer (maximaal 21 bij 24 bij 11 inch): AED 25 voor 12 uur.
  • Niet-standaardkoffer (groter dan 21 bij 24 bij 11 inch: AED 30 voor 12 uur.
  • Waardevolle spullen: AED 30 voor 12 uur.

Afleveren van bagageAlgemene voorwaarden zijn van toepassing.

Geniet van een zorgeloze reis en laat Emirates uw bagage bij u afleveren. Deze service kunt u boeken wanneer u arriveert op Dubai International Airport, Terminal 3.

Profiteer van onze bagage-afleverservice. We halen uw bagage op in Dubai en leveren ze waar dan ook in de Verenigde Arabische Emiraten bij u af. Geniet van dit gemak voor een gering bedrag.

Bekijk de tarieven voor het afleveren:

Aflevergebied Aflevertarief Aantal stuks bagage
Dubai, Ajman en Sharjah AED 200 Maximaal 4 stuks bagage
Abu Dhabi, Al Ain, Fujairah, Ras Al Khaimah en Umm Al Quwain AED 250 Maximaal 4 stuks bagage

Let op: een toeslag van AED 10 is van toepassing voor elk extra stuk bagage voor alle afleverlocaties.

U kunt de bagage-afleverservice boeken bij aankomst in Emirates Terminal 3 in Dubai na het passeren van de immigratie - medewerkers van Emirates in de bagagehal kunnen u hierbij helpen.

Meer informatie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in ...