Var är banköverföring i realtid tillgängligt?

Banköverföring i realtid är för närvarande tillgängligt via emirates.com i följande länder:

• Kina - IPS (Kina – en del av CUP) – Kinesisk banköverföring i realtid. När du väljer att betala med det lokala kinesiska kortet, kommer du att omdirigeras till den kinesiska inlösarens säkra betalsida som visas på kinesiska eller engelska. Där väljer du din bank och omdirigeras för att ange betalkortets nummer och PIN-kod. Banken meddelar dig direkt om betalningen går igenom. Det är en kombination av betalning med betalkort (kundupplevelse) och banköverföring i realtid (betalningsbekräftelsen)
  • Österrike - EPS-betalning – EPS e-betalning är en ny betalstandard i Österrike. Österrikiska bankers gränssnitt för säkra e-betalningar. Välj EPS. Du omdirigeras till bankens gränssnitt och ser bankens logotyp. Du bekräftar betalningen till Emirates med din TAN-kod. När betalningen har genomförts skickas du tillbaka till emirates.com där du ser betalningsbekräftelsen.
  • Singapore - eNETS – eNETS är ett mycket bekvämt betalsätt för kunder i Singapore. Du väljer eNETS som betalsätt och omdirigeras då till eNETS inloggningsbild där du väljer din bank, anger inloggningsuppgifter och auktoriserar betalningen. När betalningen auktoriserats skickas du tillbaka till emirates.com där du ser betalningsbekräftelsen.
  • Germany (1) - Giropay – är ett snabbt och säkert onlinebetalningssätt som bygger på online banking. Om du betalar med Giropay blir du via en säker anslutning omdirigerad till ditt internetbankkonto hos din bank. Du kan sedan logga in med en PIN-kod och bekräfta betalningen med en TAN-kod. Giropay har skapats av Postbank, Sparkassen-Finanzgruppe och Volksbanken-Raiffeisenbanken.
  • Germany (2) - Sofortüberweisung -  är ett snabbt och säkert onlinebetalningssätt som bygger på online banking. Om du betalar med Sofortüberweisung blir du via en säker anslutning omdirigerad till ditt internetbankkonto hos din bank. Du kan sedan logga in med en PIN-kod och bekräfta betalningen med en TAN-kod.
    Du ombeds sedan av banken att ange en rad uppgifter och auktorisera betalningen. Beloppet debiteras sedan direkt från det angivna kontot och onlineköpstället meddelas om att beställningen har betalats.