Vad händer om jag inte har ett lösenord för att logga in?

Om du har fått ett tillfälligt medlemskort vid incheckningen eller från reklam kan du logga in och gå till vår enkla aktiveringssida online för att komma igång. När du registrerar dig online aktiveras ditt konto automatiskt så fort du slutför registreringsprocessen.

Har du har glömt ditt lösenord ska du klicka på Glömt lösenordet?inloggningssidan.

Alternativt kan du ringa ditt Emirates kontaktcenter för hjälp.