När jag är nöjd med en resplan, hur köper jag biljetten?

När du har markerat en kombination av flyg du är nöjd med, klicka på ”Boka denna resplan” längst ned på skärmen för att börja ange dina uppgifter. Du guidas genom processen, från biljettalternativ, till att ange passagerarinformation, till att uppge betalningsinformation. Beroende på dina flyguppgifter kan du betala via kreditkort online, eller över telefon, eller personligen kontant eller via kreditkort, antingen vid ett Emirates-kontor eller på flygplatsen. Du kommer att meddelas om dina tillgängliga alternativ vid bokningstillfället.