Hur använder jag mitt mobila boardingkort?

Spara tid på flygplatsen och ladda ner ditt boardingkort till mobilen. Du kan använda det precis som ett vanligt boardingkort överallt på utvalda flygplatser

1. Checka in online till din flygresa med Emirates-appen. Där kan du välja alternativet att ladda ner ditt boardingkort till din mobila enhet.
  2. Vi skickar dig antingen ett meddelande via e-post eller SMS. Följ länken i meddelandet för att visa ditt mobila boardingkort.
  3. På flygplatsen ansluter du till Internet och följer länken som visar ditt mobila boardingkort på din mobil. Kolla att boardingkortet visas på skärmen när du kommer till säkerhetskontrollen och till gaten.

Du kan även använda funktionen skärmbild och spara en kopia av ditt mobila boardingkort. Bilden kan skannas på flygplatsen som vanligt under hela resans gång utan någon Internet-anslutning.

Om du använder en iPhone iOS6 eller senare versioner och checkar in med via vår mobila app, kan du lagra ditt boardingkort på din mobil utan någon Internet-anslutning. Välj alternativet ”Spara till enhet” och använd Wallet-appen för öppna boardingkortet som ska skannas på flygplatsen.