Kan jag boka en resa med flera destinationer?

Ja. Markera “Flera destinationer”-radioknappen på Gör en bokning-sidan om din resa har stopp vid två eller fler städer innan du återvänder till din avgångsstad.  Du kan lägga till fler destinationer genom att klicka på ”Lägg till en destination” längst ned på avsnittet ”Var och när”.

Du kan även använda denna funktion för att boka en stopover: ange varje del av resan separat. Till exempel, för att boka en stopover i Dubai på väg från London till Sydney, ange “London” och “Dubai” i de första sökfälten, sedan “Dubai” och “Sydney” i de andra sökfälten. Därefter klicka “Lägg till en destination”, och ange “Sydney” och “London” i de sista sökfälten.

Du kan även använda denna funktion för att boka en resa som börjar i en stad och slutar i en annan efter att ha passerat en eller flera andra städer.