Emirates visumtjänster

Ansöka visum i Förenade Arabemiraten

Det finns fyra olika sätt att ansöka om visum i Förenade Arabemiraten:

  • Du kan ansöka om ditt visum för Förenade Arabemiraten online genom vårt verktyg Hantera en bokning när du bokat ditt Emirates-flyg
  • Via ditt lokala Emirates-kontor i landet där du är bosatt
  • Genom våra partner i utvalda länder över hela världen som listas här(Öppnar upp ett nytt fönster)

Har du en familjemedlem eller nära släkting bosatt i Förenade Arabemiraten, kan de ansöka om visum å dina vägnar. Observera att denna tjänst endast är tillgänglig för personer i Förenade Arabemiraten: för mer information, se informationen på Förenade Arabemiratens webbplats.

Det finns olika typer av visum tillgängliga

Typer av visumVaraktighetKostnadFörlängningar
48 timmarPassagerare bör hålla kvar reservationen inom 48 timmar
Cirka 10 USDInte möjligt att förlänga
96 timmarFyra dagar från ankomstdag
Cirka 30 USDInte möjligt att förlänga
Turist - kortvarigt (en inresa)30 dagar från ankomstdagCirka 90 USDInte möjligt att förlänga
Turist – kortvarigt (flera inresor)30 dagar från första inresaCirka 175 USDInte möjligt att förlänga
Turist – långvarigt (en inresa)90 dagar från ankomstdagCirka 190 USDInte möjligt att förlänga
Turist – långvarigt (flera inresor)90 dagar från första inresaCirka 460 USDInte möjligt att förlänga

Nödvändiga dokument

Se till att alla följande dokument skickas in:

  • Färgfotografi på ansökande.
  • Kopia av ansökandes passfoto i färg. Passet måste vara giltigt i minst sex månader.
  • Ansökningsformulär i original (tillgängligt på alla Emirates resebyråer) på arabiska eller engelska – baserat på ansökandes nationalitet, med adresser och kontaktnummer både i ursprungsland och i Dubai. Ladda ned det engelska(öppnar en PDF i en ny flik) eller arabiska(öppnar en PDF i en ny flik) ansökningsformuläret här.
  • Kopia av Emirates-biljett.

Ytterligare dokument kan krävas beroende på det land där du är bosatt. Besök vår sida för Visumkrav för mer information.

Regler och villkor

  • Visumavgifterna ska betalas vid ansökan.
  • Passageraren får endast resa till och från Dubai med Emirates eller codeshare-flyg.
  • Visumavgifter är icke-återbetalningsbara.
  • Biljetten är icke-återbetalningsbar om visumet har utfärdats och använts.
  • Hanteringstiden för visum är cirka tre till fyra arbetsdagar.
  • Inresa i Förenade Arabemiraten är föremål för immigrationsgodkännande.
  • Alla visum är giltiga för att resa in i Dubai 60 dagar från och med utfärdandedatumet, förutom visum på 96 timmar som gäller 30 dagar från utfärdandedatumet för att resa in i Dubai.
* Med förbehåll för att dokumentationen är i ordning och immigrationsgodkännande i Förenade Arabemiraten. Internationella arbetsdagar tas med i beräkning med hänsyn helgdagar för immigrationsverket i Förenade Arabemiraten.
**Regler och villkor gäller.