Hvordan kan jeg få skriftlig dokumentasjon eller reisebevis for å bevise at jeg var om bord på Emirates-flygningen?

Ditt boardingkort og/eller billett er reisebevis.

Hvis disse dokumentene ikke er tilgjengelige, kan vi utstede bevis som bekrefter at du var om bord på et Emirates-operert fly (eller flere) etter at du har sendt et skjema for «Application for Flight Certificate».

Det kan ta opptil 21 dager før du mottar ditt dokument. Vennligst sørg for at du fyller ut alle obligatoriske felt og bruker din egen e-postadresse slik at forespørselen din kan behandles.

Vi kan ikke behandle forespørsler fra tredjeparter eller reisebyråer, og vær oppmerksom på at vi ikke kan sertifisere når en passasjer ikke var om bord på en flygning.