Emirates Miles-­kalkulator

Bare fyll ut detaljene nedenfor for å se hvor mange miles du kan opptjene på en Emirates-rute eller hvor mange miles du trenger for å kjøpe en billett eller oppgradering med Emirates. Ikke glem å fremheve nivåfargen din, slik at du kan se eventuelle bonus-miles du har opptjent.

Logg inn og sjekk din kommende reise for å se en oversikt over antall miles du vil opptjene på flygninger du allerede har bestilt.

Merk at miles som vises i kalkulatoren kan avvike fra miles som oppgis på bestillingstidspunktet. Dette avhenger av reiseruten din, som vil inkludere transportøravgifter og statlige skatter.

Beregn Miles
 

Reward-type
 

Miles-kalkulator for flydubaiDu kan opptjene Skywards Miles og nivå-Miles på alle flydubai-flygninger. Antall Skyward Miles som opptjenes avhenger av destinasjon, pristype, reiseklasse og medlemsnivå. Du kan bruke Miles-kalkulatoren til å se hvor mange Miles du kan opptjene på neste flydubai-flygning.


Bare skriv inn utgangspunktet for reisen og destinasjonen nedenfor for å se hvor mange Miles du kan opptjene. Ikke glem å velge medlemsnivå i Emirates Skywards for å se hvor mange bonus-miles du kan opptjene.

Les mer om flydubais destinasjoner(åpner et eksternt nettsted i en ny fane).

Beregn Miles for flydubai
 

Emirates spesialtilbud


Ta en titt på de aktuelle tilbudene våre nedenfor og husk å komme tilbake senere, siden vi stadig vekk legger til nye tilbud

Flere tilbud