Oplysninger om COVID-19

Råd i tilfælde af afbrydelser

Særlig rejsevejledning

Tilgodebevis for afvist boarding

Ansvarsfraskrivelse: Emirates driver en blandet flåde af tidligere og nyere modeller af A380- og B777-fly. Produkter, tjenester og funktioner på faktiske flyvninger kan variere afhængigt af ruter og flykonfiguration. Driftskrav kan også forårsage ændringer i sidste øjeblik til det fly, der benyttes på ruteflyvninger. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har specifikke krav, bedes du kontakte os inden du booker en flyrejse.