Gå til hovedindholdetOplysninger om tilgængelighed

Grundlæggende oplysninger om Emirates Business Rewards

Emirates Business Rewards-bookinger

Optjening af Emirates Business Rewards-point

Ændringer af gamle Emirates Business Rewards-konti

Gør krav på eller overfør Emirates Business Rewards-point

Håndtering af Emirates Business Rewards-konto

Brug af Emirates Business Rewards-point

Ansvarsfraskrivelse: Emirates driver en blandet flåde af tidligere og nyere modeller af A380- og B777-fly. Produkter, tjenester og funktioner på faktiske flyvninger kan variere afhængigt af ruter og flykonfiguration. Driftskrav kan også forårsage ændringer i sidste øjeblik til det fly, der benyttes på ruteflyvninger. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har specifikke krav, bedes du kontakte os inden du booker en flyrejse.