Fortrolighedspolitik

Om Emirates-koncernen

Emirates-koncernen omfatter en række tilknyttede forretninger, herunder:

  • Emirates, hvis hovedkontor er på Emirates-koncernens hovedkvarter, PO Box 686, Dubai, De forenede Arabiske Emirater. Emirates er en Dubai-virksomhed etableret ved dekret nr. 2 af 1985 (med ændringer) af regeringen i Dubai. Virksomhedens primære aktivitet er luftfart, og den omfatter afdelinger og/eller enheder såsom Emirates Skycargo, Skywards og Business Rewards; og
  • dnata, hvis hovedkontor er i Emirates-koncernens hovedkvarter, PO Box 686, Dubai, De forenede Arabiske Emirater. dnata er en Dubai-virksomhed etableret ved dekret nr. 1 af 1987 (med ændringer) af regeringen i Dubai. Virksomhedens primære aktivitet er håndtering på jorden, gods, catering og rejebureautjenester og omfatter afdelinger og/eller enheder såsom dnata Travel, Arabian Adventures og marhaba. 

Du kan få mere at vide om Emirates-koncernen her(åbner lin).

Denne databeskyttelsesmeddelelse omfatter Emirates-koncernen, dens hjemmesider, mobilapplikationer og mobilhjemmesider (samlet kaldet "platformene"), undtagen hvis du informeres om en anden databeskyttelsesmeddelelse af den specifikke Emirates-koncernenhed, der indsamler dine personoplysninger.

Levering af personoplysninger

Den enhed i Emirates-koncernen, der er ansvarlig for dine personoplysninger, er det medlem af Emirates-koncernen, der oprindeligt indsamlede oplysningerne fra eller om dig. Hvis indsamlingen og brugen af personoplysninger ikke er omhandlet i databeskyttelsesmeddelelsen, gælder den databeskyttelsesmeddelelse, der bliver gjort tilgængelig, når dine personoplysninger bliver indsamlet. 

Du er ikke forpligtet til at oplyse os dine personoplysninger, men hvis du ikke giver os visse oplysninger, kan vi kun levere begrænsede produkter og tjenester til dig. Hvis du f.eks. nægter at oplyse os om obligatoriske rejseoplysninger, kan vi ikke befordre dig.

Databeskyttelsesmeddelelsen gælder også, selvom du har købt din rejse eller andre produkter eller tjenesteydelser via en tredjepart (som et rejsebureau eller et rejseselskab). Disse tredjeparter kan også have deres egne databeskyttelsespolitikker, som gælder, når de indsamler oplysninger fra eller om dig.

Opdateringer

Vi kan ændre denne databeskyttelsesmeddelelse fra tid til anden for at holde den opdateret med lovkrav og hvordan, vi driver vores forretning.  Hvis vi beslutter at ændre databeskyttelsesmeddelelsen, offentliggør vi alle opdateringer på denne hjemmeside og i afsnit om databeskyttelse på alle relevante platforme. Du bedes tjekke denne hjemmeside og afsnit om databeskyttelse på alle relevante platforme for de seneste udgaver af vores databeskyttelsesmeddelelse. Hvis vi på et tidspunkt beslutter at foretage væsentlige ændringer til databeskyttelsesmeddelelsen, vil vi forsøge at informere dig med en meddelelse på vores hjemmeside og i relevante afsnit på alle andre platforme eller via e-mail.

Eksterne hjemmesider

Du kan finde eksterne link til eksterne hjemmesider på vores platforme. Vores databeskyttelsesmeddelelse finder ikke anvendelse på din brug af en ekstern hjemmeside. Vi er ikke ansvarlige for databeskyttelse på hjemmesider, der ikke drives af en enhed i Emirates-koncernen, og vi råder dig til at læse databeskyttelseserklæringer på sådanne eksterne hjemmesider.

Personoplysninger, vi indsamler og bruger, når du foretager en booking eller flyver med os

Når du booker en flyrejse, ferie eller foretager andre rejserelaterede bookinger hos os, indsamler, behandler og bruger vi personoplysninger, så vi kan administrere alle aspekter af din booking.  


Typer af personoplysninger vi indsamler

De typer personoplysninger, vi indsamler, når du foretager en booking eller flyver med os, omfatter:

  • navn 
  • titel
  • fødselsdato 
  • adresse 
  • kontaktoplysninger (herunder e-mailadresse og telefon/mobilnummer) 
  • reservationsnummer (PNR) 
  • køn 
  • pasoplysninger 
  • kontakt i nødstilfælde 
  • oplysninger om nærmeste pårørende 
  • bookingreference 
  • betalingskortoplysninger 
  • nummer i loyalitetsprogram 
  • nationalitet og andre oplysninger af skattemæssige årsager (kun nogle lande) 
  • måltidspræferencer 
  • destinationens adresse, når det er påkrævet (f.eks. i USA)


Hvordan bruger vi disse personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til:

  • at opfylde vores aftale med dig og/eller håndtere din booking eller ønskede booking, herunder til behandling af din booking, tilsendelse af din rejseplan og andre oplysninger i forbindelse med din booking, eller til at kontakte dig, hvis der er et problem med din booking (for eksempel ved at sende dig en servicemeddelelse, hvis din booking ikke er blevet gennemført)
  • at opdatere dig om ændringer i din rejseplan (hvis et fly f.eks. er forsinket eller aflyst)
  • administrere operationer vedrørende din rejse som f.eks. håndtering på jorden (såsom bagage og bagageudlevering), lufthavnsoperationer (såsom check ind), opfyldelse af måltider, afhentning og aflevering af chauffør eller transportchauffører (som kan være administreret af os eller eksterne serviceudbydere)
  • administrere din rejse og produkter eller tjenesteydelser efterfølgende (f.eks. ved at samarbejde med og overføre dine oplysninger til luftfartselskaber, tjenesteudbydere (såsom cateringvirksomheder og jord- og lastoperatører) og/eller rejsearrangører, så de kan håndtere din booking og/eller rejsearrangementer for at minimere rejseafbrydelser). Dette omfatter når du booker en feriepakke, et hotel, en bil eller andre ekstratjenester, som kan være leveret af os eller tredjeparter via vores platforme
  • behandle betalinger for din booking, imødekommelse af anmodninger om refusion eller med henblik på regnskab og revision
  • give adgang til lounger og andre lufthavnsprodukter og -tjenesteydelser (såsom velkomsttjenester)
  • tilpasse de tjenesteydelser og tilbud, du modtager (for eksempel ved at kende tidligere rejseoplevelser eller præferencer og skræddersy den måde, hvorpå vi leverer vores produkter eller tjenester til dig på baggrund af dine præferencer og profil)
  • tilpasse udseendet og oplevelsen af vores platforme og meddelelser til dig for at tilpasse dem til de præferencer, du eventuelt har fortalt os om, eller som vi har opfanget fra din brug af vores platforme, markedsundersøgelser, dine interaktioner med os på sociale medier og tidligere transaktioner (herunder er der oplysninger om Hvordan bruger vi dine personoplysninger til markedsføringsformål)
  • levere det mest nyttige format og indhold ved hjælp af lokaliseringssdata, vi har modtaget fra vores mobile platforme (f.eks. forudangive afgangslufthavn, lufthavnskode og betalingsland), så længe du har aktiveret lokaliseringssdata på din mobile enhed
  • kommunikere og interagere med dig på forskellige punkter i løbet af rejsen (vi kan for eksempel underrette dig om ændring af afgangsgate, eller at du endnu ikke er igennem immigration) 
  • kommunikere med check ind-agenter, kabinebesætning, medarbejdere på jorden, udbydere af indkvartering og andre parter, som er en del af din rejse, vedrørende din oplevelse, præferencer, komplimenter eller klager
  • forbedre de produkter og tjenesteydelser, vi tilbyder eller hjælpe os med at skabe nye
  • kundetilfredshedsundersøgelser, så vi kan få en bedre forståelse af, hvordan vi fortsat kan forbedre de produkter og tjenesteydelser, vi tilbyder, eller hjælpe os med at skabe nye. I løbet af denne undersøgelse kan vi indsamle personoplysninger fra dig om dine tanker/kommentarer om din oplevelse med os 
  • markedsføre vores produkter og tjenesteydelser til dig (herunder er der oplysninger om hvordan vi bruger dine personoplysninger til markedsføring, profilering og analyse)
  • arbejde med udbydere af sociale medier for at vise dig reklamer på disse platforme (herunder der der oplysninger om Hvordan vi bruger dine personoplysninger til markedsføring, profilering og analyse)
  • administrere vores forretning såsom til systemafprøvning, IT-vedligeholdelse eller udvikling af uddannelse, benchmarking og måling af resultater
  • bruge i forbindelse med din onlinekonto eller medlemskab af loyalitetsprogram såsom Emirates Skywards og Emirates Business Rewards (herunder er der oplysninger om personoplysninger, vi indsamler og bruger, hvis du opretter en onlinekonto hos os eller tilmelder dig et af vores loyalitetsprogrammer )
  • i henhold til din tilladelse eller dit samtykke fra tid til anden


Særlige kategorier er personoplysninger, vi indsamler og bruger

Vi indsamler også særlige kategorier af personoplysninger. De typer af særlige personoplysninger, vi indsamler, når du foretager en booking eller flyver med os, omfatter:

  • oplysninger om dit helbred eller medicinske tilstand 
  • din religion (til særlige religiøse bookinger (såsom hajj-rejser)) 
  • dine biometriske data

Vi bruger særlige kategorier er personoplysninger til:

  • at afgøre, om du er egnet til at rejse (f.eks. hvis du har en medicinsk sygdom før, som kan gøre det usikkert at flyve)
  • at yde dig særlig assistance (f.eks. hvis du fortæller os, at du har brug for en iltbeholder eller en kørestol) på vores fly, på destinationer eller aktiviteter eller i lufthavnen
  • at opfylde særlige kostkrav, som du fortæller os om
  • at afgøre om du er berettiget til særlige religiøse flybookinger 
  • at identificere dig ved hjælp af ansigtsanerekendelse eller andre biometriske teknologier, som benyttes af os eller vores rejseudbydere eller immigrationsmyndigheder i de lufthavne vi flyver til, herunder på vegne af regeringer, og for at opfylde lokale lovbestemte krav. 
  • at løse en sikkerhedsmæssig eller medicinsk hændelse
  • at opfylde retlige eller lovbestemte krav 
  • i henhold til din tilladelse eller dit samtykke fra tid til anden

Hvis din religion eller helbredstilstand kan påvirke dine måltidspræferencer, sammenkæder vi ikke disse oplysninger eller anvender dem til andet end at opfylde dine måltidsønsker.

Vi indsamler generelt ikke særlige kategorier af personoplysninger fra dig (eller dem, du booker for), men når vi gør, bestræber vi os på at minimere indsamlingen og brugen af dem og på at være ekstra omhyggelige i behandlingen af dem. Vi deler også disse oplysninger med tredjeparter (der hjælper med at administrere vores forretning og levere tjenesteydelser, såsom de der leverer kørestole i lufthavne) og andre selskaber i Emirates-koncernen (der hjælper med at administrere din booking eller rejse), og vi overfører dem globalt. Klik på følgende relevante afsnit for flere oplysninger om deling af dine personoplysninger med andre og overførsel af personoplysninger globalt 

Hvis du (eller en anden passager) giver og særlige kategorier af personoplysninger, accepterer du, at du frivilligt har givet os disse oplysninger, og du giver dit samtykke (og de andre passagerers samtykke) til, at vi kan bruge oplysningerne til de formål, de er indsamlet til.


Avancerede passageroplysninger (API)

For passagerer, der lander i bestemte lande, skal vi levere oplysninger om rejseplanen og bookingen fra vores reservationssystem (PNR) til grænsekontrol, told og retshåndhævende myndigheder i indrejse- og afrejsehavne på din rejseplan. Disse oplysninger kaldes avancerede passageroplysninger (API). Vi deler API med relevante myndigheder i henhold til krav og i det omfang, det er tilladt ved lokal og gældende lovgivning. Hvis du ikke giver os disse oplysninger, kan vi muligvis ikke levere din rejse eller give dig en refusion eller ny booking. 


Booking på vegne af en anden person

Hvis du foretager en booking på vegne af en anden person, er det dit ansvar at indhente deres samtykke til at foretage booking og dele deres oplysninger med os (som beskrevet i databeskyttelsesmeddelelsen), og vi antager, at du har gjort det, før du foretager bookingen. Det er også dit ansvar at repræsentere den person i løbet af bookingprocessen, dvs. at du skal give os de oplysninger, der er nødvendige for at foretage en booking, såsom fulde navn og pasoplysninger på den pågældende person, og forklare den person, hvordan vi bruger deres personoplysninger i henhold til denne databeskyttelsesmeddelelse.   Hvis lokal lovgivning kræver det, beder vi dig opbevare et bevis for deres accept og give dem en kopi af, eller et link til, denne fortrolighedserklæring.  Hver person i bookingen kan se telefonnummer og/eller mail på den anden person/de andre personer i bookingen og opdatere disse oplysninger.  Alle andre driftsmeddelelser, der sendes til et medlem af bookingen, bliver også sendt til den person, der foretog bookingen.

Personoplysninger vi indsamler og bruger, hvis du opretter en onlinekonto hos os eller tilmelder dig et af vores loyalitetsprogrammer

Når du tilmelder dig for at bruge en af vores platforme til et af vores loyalitetsprogrammer, såsom Emirates Skywards eller Business Rewards, indsamler, behandler og bruger vi personoplysninger til at administrere din tilmelding. Når du har tilmeldt dig, får du mulighed for at administrere din konto og præferencer.


Typer af personoplysninger vi indsamler

De typer personoplysninger, vi indsamler fra dig, når du opretter en onlinekonto, eller tilmelder dig et af vores loyalitetsprogrammer, omfatter: 

  • navn
  • titel
  • fødselsdato
  • adresse 
  • kontaktoplysninger (herunder e-mailadresse og telefon/mobilnummer) 
  • bopælsland 
  • nationalitet
  • foretrukket sprog
  • organisations-/virksomhedsnavn, adresse, telefonnummer og navn samt kontaktoplysninger på rejsekoordinator (for Business Rewards)


Når du har oprettet en onlinekonto eller blevet medlem af et loyalitetsprogram omfatter de personoplysninger, vi indsamler fra dig:

  • transaktionsoplysninger om belønninger (såsom optjening af point eller Miles, indløsning, køb, overførsel og gaver)  
  • dine rejsepræferencer (såsom dit favoritsæde, drikkevarer og måltider på fly, flytype)
  • dine personlige livsstilsinteresser (såsom sport, teater, hobbyer)
  • markedsføringspræferencer
  • medicinske behov i forbindelse med din rejse
  • oplysninger om rejsekoordinatoren 
  • oplysninger om dine familiemedlemmer (herunder når du tilmelder dig barn eller knytter dine konti til dine familiemedlemmer i vores loyalitetsprogrammer såsom Emirates Skysurfers og familiegruppe)
  • dødsattest og oplysninger om begunstiget i forbindelse med en anmodning om overførsel af point eller Miles fra et afdødt medlems konto i et loyalitetsprogram
  • medlemsnummer tilknyttet et partnerluftfartselskabs loyalitetsprogram

Når du tilmelder dig en onlinekonto eller et af vores loyalitetsprogrammer, bliver du bedt om at bekræfte, at du accepterer vilkårene og betingelserne for onlinekontoen og loyalitetsprogrammet. Dine oplysninger bliver delt med loyalitetsprogrammer, hvis du også er medlem af et loyalitetsprogram, som vi har en partneraftale med og med tredjeparter, som hjælper os med at administrere vores onlinekonti og loyalitetsprogrammer (der er flere oplysning under Deling af dine personoplysninger med andre herunder). 


Hvordan bruger vi disse personoplysninger

Vi bruger de personoplysninger, vi indsamler, hvis du tilmelder dig en onlinekonto eller et loyalitetsprogram, sammen med Personoplysninger, vi indsamler og bruger, hvis du foretager en booking eller flyver med os, til at:

  • administrere onlinekontoen eller loyalitetsprogrammet i overensstemmelse med vilkårene og betingelserne
  • administrere optjening, indløsning, overførsel og køb af belønninger (såsom point eller Miles) og dele personoplysninger med alle vores belønningspartnere (såsom luftfarts-, hotel-, transport- og detailpartnere, når point og Miles kan optjenes eller indløses) for at administrere sådanne belønninger
  • tilpasse den tjeneste og de tilbud du modtager, for eksempel ved at kende tidligere rejseoplevelser eller præferencer og skræddersy den måde, hvorpå vi leverer vores produkter eller tjenester til dig på baggrund af dine præferencer og profil)
  • bestemmer tier-status i loyalitetsprogram og give tilbud og tilpasset service baseret på din tier-status i loyalitetsprogrammet
  • kommunikere og interagere med dig på forskellige tidspunkter i løbet af rejsen (f.eks. i tilfælde af fejl i en tjenesteydelse, komplimenter eller klager) 
  • give indblik i rejseadfærd (såsom brancher og virksomheder, der bruger vores tjenester til forretningsrejser) for at give brancher eller virksomheder særtilbud
  • udsende invitationer til vores arrangementer
  • autentificere logins på din onlinekonto eller loyalitetsprogrammet og opdage samt forebygge svindel i forbindelse med din onlinekonto og loyalitetsprogrammet 
  • i henhold til din tilladelse eller dit samtykke fra tid til anden

Alle oplysninger, vi indsamler, bliver også brugt i henhold til vilkårene og betingelserne for onlinekontoen og loyalitetsprogrammet.

Personoplysninger, vi indsamler og bruger, hvis du har spørgsmål om vores produkter eller tjenesteydelser

Hvis du har spørgsmål om nogen af vores produkter eller tjenesteydelser, komplimenter eller klager eller anmodninger såsom flyattester, har vi brug for at indsamle oplysninger om dig, herunder kontaktoplysninger for at kunne besvare din henvendelse og yde dig assistance. Vi indsamler disse oplysninger, når du indsender en formular på vores platforme, sender os en e-mail, ringer til vores kundeservicecenter, besøger et lokalt kontor eller butik, kontakter os via en anden form for kommunikation, såsom via sociale medier eller et online chatværktøj, eller ombord på vores fly eller i vores lounger. 


Typer af personoplysninger vi indsamler

De typer af personoplysninger, vi indsamler, omfatter: 

  • navn 
  • titel
  • fødselsdato 
  • adresse
  • kontaktoplysninger (herunder e-mailadresse og telefon/mobilnummer)  
  • reservationsnummer (PNR) 
  • bookingreference 
  • nummer i loyalitetsprogram 
  • kopi af pas
  • dødsfald, ægteskab eller andet legalt certifikat eller fuldmagt

Afhængigt af arten af din forespørgsel kan vi få brug for at indsamle særlige kategorier af personoplysninger fra dig, for at vi kan få en korrekt forståelse af arten af din forespørgsel eller anmodning. Der er flere oplysninger om Særlige kategorier er personoplysninger, som vi indsamler og bruger herover.

Vi fører også en fortegnelse over kommunikation med dig, herunder optagelser, så vi kan overvåge og forbedre kvaliteten af vores kundesupporttjenester, overholde relevante retlige forpligtelser og anlægge og forsvare søgsmål. Hvis du besøger et af vores lokale kontorer eller butikker, bliver du overvåget tæt af sikkerhedskameraer af sikkerhedsmæssige årsager. Vi gør det i hvert enkelt tilfælde i overensstemmelse med gældende lovgivning.


Hvordan bruger vi disse personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til at:

  • imødekomme din henvendelse eller andre interaktioner med os så effektivt som muligt
  • analysere typer af indkommende henvendelser for at forbedre vores produkter og tjenesteydelser samt interaktioner med vores kunder
  • autentificere din identitet såsom når du ringer til vores kundeservicecenter
  • håndtere dine krav om kompensation eller andet
  • i henhold til din tilladelse eller dit samtykke fra tid til anden

Personoplysninger, vi indsamler og bruger, hvis du indgår i eller tilmelder dig en konkurrence, prisudtrækning eller kampagnetilbud

Vi kan fra tid til anden afholde konkurrence eller udtrække priser eller gøre kampagnetilbud tilgængelige. Hvis du ønsker at deltage i en af disse, anmoder vi dig om at give os visse personoplysninger, og vi bruger også disse oplysninger til at kontakte dig om vores produkter, tjenesteydelser og andre særtilbud, vi mener kan have din interesse.


Typer af personoplysninger vi indsamler

De typer af personoplysninger, vi indsamler, omfatter:

  • navn 
  • titel
  • fødselsdato 
  • adresse
  • kontaktoplysninger (herunder e-mailadresse og telefon/mobilnummer)  
  • nummer i loyalitetsprogram 
 

Hvordan bruger vi disse personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til:

  • at administrere konkurrencen, prisudtrækningen eller kampagnetilbuddet eller forbedre dem
  • at invitere dig til at tilmelde dig vores loyalitetsprogrammer
  • i henhold til din tilladelse eller dit samtykke fra tid til anden

Alle oplysninger, vi indsamler, bliver også brugt i henhold til vilkårene og betingelserne for konkurrencen, prisudtrækningen eller kampagnetilbuddet.

Personoplysninger, vi indsamler og bruger, mens du er på vores fly og i vores lounger

Typer af personoplysninger vi indsamler

De typer af personoplysninger, vi indsamler, omfatter:

  • navn 
  • titel
  • fødselsdato 
  • adresse 
  • kontaktoplysninger (herunder e-mailadresse og telefon/mobilnummer) 
  • reservationsnummer (PNR) 
  • bookingreference 
  • betalingskortoplysninger 
  • nummer i loyalitetsprogram 
  • måltids- eller drikkevarepræferencer og andre erklærede præferencer (såsom præference for et bestemt sæde)
  • livsstilsinteresser (såsom sport, teater, hobbyer)

I tilfælde af en lægelig hændelse ombord på vores fly eller i vores lounger har vi brug for at indsamle særlige kategorier af personoplysninger fra dig såsom medicinske oplysninger. Der er flere oplysninger om Særlige kategorier er personoplysninger, som vi indsamler og bruger herover.


Hvordan bruger vi disse personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til:

  • afgørelse af berettigelse til at få adgang til vores lounger
  • tilpasning af de tjenesteydelser og tilbud, du modtager (hvis vi f.eks. ved at du rejser i forbindelse med en særlig begivenhed, har angivet, at du er nervøs for at flyve, eller du har præferencer for måltid eller drikkevarer) og give dig relevante og rettidige oplysninger om visse punkter på din rejse
  • administrere din booking såsom ved at imødekomme din anmodning om sædeændring
  • kommunikere og interagere med dig vedrørende din rejse (f.eks. i forbindelse med forsinkelser, ændring af gate, eller hvis du er sent på den til at boarde dit fly)
  • kommunikere med andre besætningsmedlemmer eller medarbejdere på jorden vedrørende din oplevelse, præferencer, komplimenter eller klager eller en sikkerhedshændelse eller medicinsk hændelse
  • administrere toldfrie salg eller andre betalte transaktioner ombord
  • levere Wi-Fi ombord i henhold til vilkår og betingelser for Wi-Fi
  • opdatere dig om flyforsinkelser, ankomst til gate, nummer på bagagebånd eller andre relevante opdateringer
  • imødekomme dine komplimenter eller klager
  • forbedre de produkter og tjenesteydelser, vi tilbyder eller hjælpe os med at skabe nye
  • til at håndtere sikkerhedsmæssige eller medicinske hændelser
  • i henhold til din tilladelse eller dit samtykke fra tid til anden

Personoplysninger, vi indsamler og bruger, hvis du sender gods med os

Typer af personoplysninger vi indsamler

De typer af personoplysninger, vi indsamler, omfatter:

  • navn
  • titel
  • fødselsdato
  • adresse
  • kontaktoplysninger (herunder e-mailadresse og telefon-/mobilnummer) på dig selv og eventuelle mæglere (hvis det er relevant)
  • pasoplysninger eller andre former for identifikation
  • betalingskort- eller bankoplysninger
 

Hvordan bruger vi disse personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til:

  • administration af din forsendelse og til oprettelse af en forsendelsesfortegnelse (luftfragtbrev)
  • opfyldelse af juridiske og lovbestemte krav om indsamling og indberetning af afsendere og modtagere af gods
  • i henhold til din tilladelse eller dit samtykke fra tid til anden

Personoplysninger, vi indsamler og bruger i forbindelse med et nødstilfælde

Typer af personoplysninger vi indsamler

De typer af personoplysninger, vi indsamler, omfatter:

  • navn 
  • titel
  • fødselsdato 
  • adresse 
  • kontaktoplysninger (herunder e-mailadresse og telefon/mobilnummer) 
  • reservationsnummer (PNR) 
  • køn 
  • nationalitet
  • pasoplysninger 
  • kontakt i nødstilfælde 
  • oplysninger om nærmeste pårørende 
  • bookingreference 
  • nummer i loyalitetsprogram 

I nødstilfælde, der påvirker din helbredsmæssige tilstand i løbet af flyveturen eller rejsen, har vi brug for at indsamle særlige kategorier er personoplysninger. Vi indsamler også oplysninger om din religion for at imødekomme din anmodning om tilpasninger til dine religiøse overbevisninger. Der er flere oplysninger om Særlige kategorier af personoplysninger, som vi indsamler og bruger herover.


Hvordan bruger vi disse personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til:

  • yde medicinsk hjælp ombord eller på jorden
  • levere korrekte og opdaterede oplysninger til personer, der er direkte berørt af et nødstilfælde, såsom nærmeste pårørende eller andre familiemedlemmer
  • yde oplysninger til beredskabstjenester, hospitaler og klinikker, hvis du indlægges på dem i forbindelse med din helbredstilstand
  • kommunikere med ambassader og konsulater vedrørende deres borgere
  • arrangere en hotelbooking, hvis genindlogering er nødvendig
  • i henhold til din tilladelse eller dit samtykke fra tid til anden

Personoplysninger, vi indsamler og bruger, når du anvender vores platforme

Vores platforme anvender cookies. En "cookie" er en lille computerfil, der hentes ned på din enhed. Den indsamler oplysninger om, hvordan du bevæger dig på vores platforme og på internettet, og hjælper os med at tilbyde dig bedre tjenester på vores platforme og skræddersy bestemt indhold. Cookies kan indsamle personlige oplysninger om dig.  For flere oplysninger om, hvordan vi anvender personoplysninger, når du bruger vores platforme, og hvordan du administrerer cookieindstillinger, henviser vi til Hvornår og hvordan vi foretager analyser og profilering samt cookies herunder. Vi overvåger også din rejse på vores platforme med værktøjer på vores platforme for at sikre, at din kundeoplevelse lever op til forventningerne, og for at kortlægge fejl eller problemer.

Personoplysninger, som vi indsamler og bruger til retlige formål, overholdelse af love og regler samt opdagelse og forebyggelse af kriminelle forhold

Vi behandler dine personoplysninger, så vi kan opfylde vores retlige forpligtelser, love og regler og regulatoriske forpligtelser, såsom at besvare en gyldig retlig stævning, søgsmål, tilsigelse eller retlig ordre og for at beskytte vores ejendom, rettigheder og interesser samt andre personers ejendom, rettigheder og interesser.

Vi behandler også dine personoplysninger med henblik på forebyggelse og opdagelse af kriminelle forhold, herunder forebyggelse af svig i forbindelse med onlinebetalinger og brug af loyalitetsprogrammer, til bekræftelse af identifikation, kontrol af kredit og kreditpoint samt med henblik på regnskab og revision. Hvis du besøger et af vores kontorer, butikker, lounger eller anden ejendom, kan du blive overvåget af lukkede overvågningskameraer af sikkerhedsmæssige årsager. Vi gør det i hvert enkelt tilfælde i overensstemmelse med gældende lov.

Personoplysninger vi bruger og indsamler fra tredjeparter

Vi indsamler personoplysninger fra tredjeparter, som du har givet tilladelse til at give dine personoplysninger til os (det kan f.eks. være rejsebureauet eller en anden person, der foretager en booking på dine vegne, din rejseledsager, rejsekoordinator, kreditkortpartnere, vi markedsfører med, toldfrie butikker, sociale medier og andre digitale platforme). Vi kombinerer disse oplysninger med de oplysninger, vi indsamler direkte fra dig eller om dig til de formål, der fremgår af denne databeskyttelsesmeddelelse. Herunder er der flere oplysninger om deling af dine personoplysninger med andre.

Vi indsamler også personoplysninger fra enkeltpersoner, som kan henvise dig som en ven til vores loyalitetsprogrammer, produkter eller tjenesteydelser. Vi kan anmode disse enkeltpersoner om at bekræfte, at du er villig til at høre fra os.

Personoplysninger, vi indsamler og bruger, når du foretager en betaling

Vi indsamler forskellige personoplysninger om din betalingsmetode (såsom kreditkort, bankoverførsel, kontant). Ved betaling med kreditkort indsamler vi for eksempel kortindehaverens navn, adresse, kortnummer, udløbsdato og CVC-kode. Du kan også vælge at gemme dine kreditkortoplysninger hos os til fremtidig brug. Vi gemmer ikke din CVC-/CVV-kode (sikkerhedskoden bag på dit kreditkort).

Personoplysninger, vi indsamler og bruger under vores virksomhedsbegivenheder og -aktiviteter

Vi indsamler dit navn, dine kontaktoplysninger på dit visitkort eller online faglige profil i løbet af eller i forbindelse med vores virksomhedsbegivenheder og -aktiviteter. Vi indsamler disse oplysninger for at kommunikere med dig og give dig forretningsmuligheder vedrørende din virksomhed, produkter eller tjenesteydelser.

Retsgrundlag for brug af personoplysninger

Vi indsamler, behandler, bruger, deler og opbevarer kun dine personoplysninger, når vi er overbevist om, at vi har et korrekt retsgrundlag til det. Det kan være fordi:

  • vi har brug for dine personoplysninger til at opfylde en kontrakt eller tage skridt til at indgå en kontrakt med dig. For eksempel for at administrere din booking med os, for at modtage betaling for din booking, hvis du er passager på et af vores fly eller for at gennemføre dine rejsearrangementer 
  • vi har behov for at bruge dine personoplysninger til vores legitime interesse som erhvervsvirksomhed. Vi kan f.eks. optage opkald til vores kundeservicecentre, så vi kan revidere, hvordan vi håndterer opkald og foretage eventuelle nødvendige forbedringer, eller vi kan dele dine personoplysninger med andre virksomheder i Emirates-koncernen for at forbedre vores produkter og tjenesteydelser. Vi vil i disse tilfælde tage vare på dine personoplysninger hele vejen på en måde, der er forholdsmæssig, som respektere din ret til fortrolighed, og som er i overensstemmelse med vores databeskyttelsesmeddelelse, og du har ret til at gøre indsigelse mod behandling som forklaret i Juridiske rettigheder, der kan hjælpe dig med at administrere din databeskyttelse
  • vi har brug for dine personoplysninger til at opfylde en relevant juridisk eller lovbestemt forpligtelse, vi har. I nogle lande er vi f.eks. forpligtet til at levere API til grænsekontrol, told og retshåndhævende myndigheder i ankomst- og afrejsehavne på din rejseplan 
  • vi har dit samtykke til at bruge dine personoplysninger til en bestemt aktivitet. Hvis du f.eks. giver os dit samtykke til at dele særtilbud med dig om Emirates-koncernen, som vi mener kan have din interesse, og 
  • vi burger dine personoplysninger til at beskytte vores vitale interesser. Vi kan f.eks. have brug for at indberette din helbredstilstand til et hospital eller en klinik i nødstilfælde ombord på vores fly.

Der er flere oplysninger om retsgrundlag for vores behandling af personoplysninger i tabellen, som du har adgang til herunder. Der kan være et eller flere retsgrundlag, der er relevante for en aktivitet, der er anført i tabellen. Tabellen kan blive ændret og ajourført fra tid til anden.

Deling af dine personoplysninger med andre

Vi deler dine personoplysninger på den måde og til de formål, der er beskrevet herunder:

  • med andre enheder i Emirarates-koncernen, når en sådan videregivelse er nødvendig for at levere vores produkter og tjenesteydelser til dig eller for at administrere vores virksomhed, herunder loyalitetsprogrammer.  Vi kan også dele dine personoplysninger inden for Emirates-koncernen for at tilpasse tjenesteydelser og tilbud, du modtager (f.eks. ved at være opmærksom på tidligere rejseoplevelser, transaktioner eller præferencer og tilpasse den måde vi leverer vores produkter og tjenesteydelser til dig baseret på dine præferencer og profil); for at udvikle et samlet indtryk af vores kunders transaktioner, interaktioner, præferencer og adfærd i hele Emirates-koncernen; for at forbedre de produkter og tjenesteydelser vi tilbyder eller hjælpe os med at udvikle nye og til markedsføring, profilering og analyse som beskrevet i Personoplysninger, som vi indsamler og bruger til markedsføring, profilering og analyse herunder og de formål, der er beskrevet i denne databeskyttelsesmeddelelse. Klik her(åbner link) for en liste over medlemmer af Emirates-koncernen 
  • med tredjeparter, der hjælper os med at administrere vores forretning og levere vores produkter og tjenesteydelser, herunder loyalitetsordninger. Disse tredjeparter har accepteret tavshedspligt og bruger kun de personoplysninger, vi deler med dem, eller som de indsamler på vegne af os, til det formål at levere de aftale tjenesteydelser til os. Disse tredjeparter omfatter serviceleverandører, der hjælper med at administrere vores IT- og back office-systemer, opdage svigagtige transaktioner og sikkerhedshændelser, levere support til kundeservicecenter, administrere lufthavnsoperationer, administrere meddelelser og tilpasse markedsføring og reklame, bekræfte betalinger såsom banker og betalingskortvirksomheder; administrere vores datavarehuse; levere tjenesteydelser for at administrere vores platforme; yde internettjenester; hoste vores faciliteter; tilbyde håndtering på jorden og assistance i lufthavnen; yde kørselstjenester og foretage research, der hjælper os med at forstå kundeinteresser.
  • med banker og betalingsudbydere for at godkende og gennemføre betalingstransaktioner;
  • med regeringer, statslige organisationer og agenturer, grænsekontrolagenturer, lovgivere, retshåndhævende myndigheder og andre, der er tilladt eller påkrævet i henhold til lovgivningen med hensyn til API eller andre juridiske krav, der fra tid til anden kan være gældende ved rejser til eller fra et bestemt land, og generelt for at overholde al gældende lovgivning, forskrifter og regler, samt henvendelser fra retshåndhævende myndigheder, lovgiver og andre statslige agenturer;
  • med tredjeparter, hvis produkter eller tjenester, du køber via vores platforme og andet, såsom flyselskaber (herunder vores codeshare og andre partnere), turistbureauer, hotel- og biludlejningsvirksomheder, tur- og udflugtsoperatører eller rejsebureauer, herunder hvis der opstår et problem med din booking, så din rejsearrangør kan løse det sammen med dig;
  • vi kan i sammenlagt, statistisk form dele ikke-personoplysninger om besøgende på vores platforme, trafikmønstre og brug af platform med vores andre enheder inden for Emirates-koncernen eller eksterne rådgiver, sociale medier og digitale platforme for at vise reklamer; 
  • vi arbejder sammen med teksterne reklameplatforme og sociale medier for at vise mere personliggjorte reklamer for vores produkter og tjenesteydelser i henhold til dine præferencer, som beskrevet i Personoplysninger, som vi indsamler og bruger til markedsføring, profilering og analyse herunder, og 
  • hvis vi i fremtiden sælger eller overfører hele eller en del af vores forretning eller aktiver til en tredjepart, kan vi videregive oplysninger til en potentiel eller aktuel ekstern køber af vores forretning eller aktiver.

Hvordan bruger vi personoplysninger til at holde dig opdateret om vores produkter og tjenesteydelser

Vi bruger personoplysninger til at fortælle dig om Emirates-koncernens produkter og tjenesteydelser, som vi mener kan interessere dig. Det kan være baseret på dine præferencer, udledt af cookies, uddraget af dine interaktioner med os, bl.a. fra vores konti på sociale medier eller markedsundersøgelser. Vi kan også fortælle dig om vores virksomhedstjenester, som vi mener kan være relevante for dig i dit arbejde.

Vi arbejder også med sociale medier og andre digitale platforme for at vise dig reklamer på disse platforme. Vi viser dem for dig med dit navn og kontaktoplysninger (såsom din e-mailadresse eller telefonnumre). Hvis disse sociale medier og digitale platforme matcher de profiloplysninger, vi har leveret til dem, med dine profiloplysninger, viser de dig vores reklamer. De sociale medieplatforme identificerer dig ikke og deler ikke dine personoplysninger på din konto på det sociale medie med os.  

Vi sender dig kun direkte markedsføring, uanset om det er om Emirates-koncernen, nøje udvalgte tredjeparter eller partnere, produkter og tjenesteydelser, som er i overensstemmelse med dine markedsføringspræferencer. Vi kan kontakte dig via e-mail, SMS, sociale medier eller via andre kommunikationskanaler, som vi mener, du kan synes er nyttige. Hvis du på et tidspunkt ønsker, at vi skal stoppe med at sende dig markedsføringsmateriale, skal du kontakte os(åbner link) eller vælge den relevante mulighed for "Frameld" herunder.

Hvordan kan du håndtere dine markedsføringspræferencer

For at beskytte dine personoplysninger og sikre, at du har kontrol over, hvordan vi håndterer markedsføring over for dig (og forudsat, at du har angivet, at du vil modtage den):
 
  • tager vi foranstaltninger for at begrænse direkte markedsføring til et rimeligt og forholdsmæssigt niveau, 
  • sender vi dig kun meddelelser, som vi mener kan være af interesse eller relevans for dig og altid i henhold til dine tilladelse som, hvor det er relevant, kan omfatte: 
    • at fortælle dig om udviklingen af vores produkter og tjenester, som kan ses på vores platforme og hos vores nøje udvalgte partnere (så længe vi meddeler dig om disse i forbindelse med vores egen markedsføring),
    • at give andre virksomheder i Emirates-koncernen mulighed for at sende dig oplysninger om udviklingen af deres produkter og tjenesteydelser,
    • at give tredjeparter mulighed for at sende dig markedsføring eller nyheder om deres produkter eller tjenester. 
  • har du mulighed for at ændre dine cookieindstillinger og blokere visse typer af cookies - dette er forklaret mere dybdegående i vores cookiepolitik(åbner link)
  • kan du klikke på linket "frameld", som du finder i slutningen af de e-mails, du modtager fra os, eller du kan framelde dig ved at kontakte os(kontakt os) eller ændre dine kontoindstillinger, som vil fjerne dig fra Emirates' markedsføringslister, 
  • kan du framelde dig Emirates Skywards' markedsføringsmeddelelser ved at gå ind på www.emirates.com, logge ind på Skywards og vælge "Min konto" og dernæst "Personlige præferencer". I de personlige præferencer kan du rulle ned og opdatere dine præferencer. 
  • at du kan framelde dig beskeder eller notifikationer fra Emirates' apps ved at gå til "Indstillinger" på din enhed og vælge notifikationer fra for den relevante Emirates-app.
  • Hvis du ikke ønsker at modtage vores reklamer på sociale medier eller andre digitale platforme, kan du administrere dine præferencer på disse platforme.

Hvis du fuldstændigt framelder dig vores markedsføringsmeddelelser, skal du være opmærksom på, at vi måske ikke kan give dig besked om skræddersyede tilbud, der passer til dine behov. Hvis du vil framelde dig markedsføringsmeddelelser, modtager du fortsat meddelelser om drift og tjenesteydelser fra os vedrørende din booking, herunder hvis du ikke har gennemført en booking (såsom mails om en afbrudt indkøbskurv eller pop op-meddelelser), administration af vores loyalitetsprogrammer og besvarelser af dine henvendelser til os.

Hvornår og hvordan vi foretager analyser og profilering

Analyse

Vi sammenlægger personoplysninger og fjerner alle identificerende elementer for at analysere mønstre og forbedre vores markedsførings- og reklametiltag, for at analysere brug af vores platforme, forbedre indhold, produkter og tjenesteydelser, og tilpasse platformenes indhold, layout, produkter og tjenesteydelser, og vi kan udpege tredjeparter til at gøre det på vegne af os i henhold til Deling af personoplysninger med andre herover.

Vi indsamler visse brugsoplysninger såsom antallet og hyppigheden af besøg på vores platforme. Disse oplysninger omfatter den hjemmeside, du lige kom fra, hvilken hjemmeside du fortsætter til, hvilken browser du bruger, enhedens ID og IP-adressen. Disse samlede data hjælper os med at fastlægge, hvor meget vores kunder bruger dele af vores platforme, og til at foretage interne undersøgelser af brugernes demografiske forhold, interesser og adfærd for bedre at forstå og betjene dig. Dette gør vi bl.a. ved at installere og bruge cookies på din browser eller enhed. Du kan få mere at vide om cookies og vores cookiepolitik i afsnittet Cookies herunder.  

Hvis du bruger knapper på vores platforme, der er knyttet til sociale medier eller tilsvarende sider (f.eks. "Synes godt om" og/eller "Del"), kan indhold fra vores platforme blive sendt tilbage til de sider og, afhængigt af dine databeskyttelsesindstillinger, kan de være private eller synlige offentligt (f.eks. for venner, følgere eller generelt til alle, der har adgang til din profilside).


Profilering

Vi bruger personoplysninger såsom fødselsdato, køn, bopælsland, transaktioner (såsom betalinger foretaget hos os, kilometer tal, de fly, du er rejst med), oplysninger fra cookies og dine præferencer til profilering. Nogle af de lovlige formål, vi profilerer personoplysninger til, omfatter:

  • at få en bedre forståelse af, hvad du vil se fra os, og hvordan vi kan fortsætte med at forbedre vores tjenesteydelser til dig
  • at tilpasse de tjenesteydelser og tilbud, du modtager fra os, og anerkende din loyalitet og belønne dig som led i vores loyalitetsprogrammer, herunder med invitationer til særlige begivenheder 
  • at give dig tilpasset indhold online og optimere din oplevelse på vores platforme
  • at give dig tilpassede reklamer på andre hjemmesider, du besøger, samt sociale medier og digitale platforme
  • at dele markedsføringsmateriale, vi mener kan interessere dig, herunder fra andre virksomheder i Emirates-koncernen og vores eksterne partnere
  • at hjælpe os med at drive vores tjenesteydelser mere effektivt 
  • at autentificere login på vores platforme og opdage samt forebygge svig.

Hvor vi i henhold til gældende databeskyttelseslove er forpligtet: 

  • vil vi tage skridt til, før vi profilerer dine personoplysninger til en legitim interesse, at sikre, at den legitime interesse ikke er tilsidesat af dine egne interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder, og   
  • du kan have rettigheder til at gøre indsigelse mod vores profilering af dine personoplysninger. Du kan få mere at vide om sådanne rettigheder under Juridiske rettigheder, der kan hjælpe dig med at administrere din databeskyttelse.

Overførsel af personoplysninger globalt

Emirates-koncernen er en global virksomhed, hvilket betyder, at dine personoplysninger eventuelt bliver overført til og opbevaret i De Forenede Arabiske Emirater og andre lande, som kan være uden for dit bopælsland. Nogle af disse lande er underlagt andre standarder for databeskyttelse end dit bopælsland.

Vi træffer passende foranstaltninger for at sikre, at overførsler af personoplysninger er i overensstemmelse med gældende lovgivning, og vi overfører kun personoplysninger til andre lande, hvor:

  • vi er overbeviste om, at der er indført et passende beskyttelsesniveau for at beskytte dine oplysninger, og 
  • overførslerne er håndteret for at beskytte dine databeskyttelsesrettigheder og interesser fuldt ud, og at de er begrænset til lande, som er anerkendt for at yde et passende niveau af retssikkerhed, eller hvor vi er sikre på, at der er indført alternative foranstaltninger for at beskytte din ret til fortrolighed.

Med henblik herpå:

  • sikrer vi, at overførsler inden for Emirates-koncernen er dækket af en aftale indgået af medlemmer af Emirates-koncernen (en intern koncernaftale), som kontraktligt forpligter hvert medlem til at sikre, at personoplysninger nyder et passende og konsekvent beskyttelsesniveau, uanset hvor de bliver overført til inden for Emirates-koncernen
  • indhenter vi forpligtelser i henhold til en kontrakt for at beskytte dine personoplysninger, hvis vi overfører dem uden for Emirates-koncernen eller til tredjeparter (som hjælper os med at levere produkter og tjenesteydelser), eller
  • hvis vi modtager anmodninger om oplysninger fra retshåndhævende myndigheder eller tilsynsmyndigheder, reviderer og validerer vi disse anmodninger nøje, før vi videregiver nogen personoplysninger.

Hvis dine personoplysninger overføres til en udenlandsk retskreds, kan de være underlagt lovgivning i den retskreds, og vi kan være forpligtet til at videregive dem til domstole, retshåndhævende myndigheder eller statslige myndigheder i de pågældende retskredse.

Du har ret til at kontakte os for yderligere oplysninger om sikkerhedsforanstaltninger, vi har indført (herunder en kopi af relevante forpligtelser i henhold til en kontrakt) for at sikre passende beskyttelse af dine personoplysninger, når de overføres i henhold til ovenstående.

Med hensyn til residenter i Australien kan dine personoplysninger bliver overført til De Forenede Arabiske Emirater, Det Forenede Kongerige, og hvor vores servere fra tid til anden er placeret, samt hvor du rejser til og fra i henhold til lovkrav.

Hvordan beskytter og opbevarer vi dine personoplysninger?

Beskyttelse af dine personoplysninger

Vi har gennemført og opretholder passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, politikker og procedurer, der har til formål at beskytte dine personoplysninger, som du deler med os, og beskytte fortroligheden af disse oplysninger. Vores foranstaltninger kan for eksempel omfatte:

  • at underlægge vores personale og tjenesteudbydere tavshedspligt 
  • at tilintetgøre eller permanent anonymisere personoplysninger, hvis de ikke længere er nødvendige til de formål, de blev indsamlet til 
  • at følge sikkerhedsprocedurer i forbindelse med opbevaring og videregivelse af dine personoplysninger for at forhindre uautoriseret adgang til dem, og
  • at benytte sikre kommunikationskanaler såsom SSL ("secure sockets layer") eller TLS (“transport layer security”) til overførsel af data, der er sendt til os. SSL og TLS er krypteringsprotekoller, der er branchestandard, og som beskytter online transaktionskanaler. 

Fordi oplysningernes sikkerhed delvist er afhængig af sikkerheden på den computer, du anvender til at kommunikere med os, og sikkerheden, du bruger til at beskytte bruger-ID og adgangskoder, beder vi dig tage relevante forholdsregler for at beskytte disse oplysninger.

Her er nogle enkle trin, du kan følge for at sikre, at dine personoplysninger opbevares sikkert:

  • sørg for, at bookingreferencen er fortrolig - når du foretager en booking, vises en unik bookingreference (også kendt som PNR eller reservationsnummer) på e-mailbekræftelsen eller billetten for hver person på bookingen. Det er vigtigt at du altid opbevarer din bookingreference fortroligt. Andre personer kan få adgang til dine bookingoplysninger via vores system, hvis du giver bookingreferencen til dem 
  • hvis du rejser i en gruppe og foretrækker, at dine individuelle bookingoplysninger ikke er tilgængelige for andre passagerer, kan du vælge, at hver person foretager sin egen booking (der skal betales individuelt) 
  • holde dig Skywards-nummer/Business Rewards-nummer/kunde-login-oplysninger fortrolige. Du bør ikke dele dine loginoplysninger med andre. Du bør også logge ud når du er færdig med at bruge vores platforme. Dette er især vigtigt, hvis du benytter en offentligt tilgængelig computer. 
  • være opmærksom på "phishing", som betyder, at nogen forsøger at udgive sig selv som en anden for at få oplysninger fra dig. Du skal altid kontrollere, om en e-mail fra enhver afsender faktisk er fra den afsender, og hvis du er i tvivl, gå direkte til deres hjemmeside og ikke klikke på nogen link i e-mails, da de kan bringe dig videre til "klon"-hjemmesider, der bruger dine oplysninger ulovligt.


Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det med rimelighed er nødvendigt til de formål, de blev indsamlet til. Det kan for eksempel være til at administrere bookings og give dig relevante Emirates-produkter eller -tjenesteydelser, som forklaret i databeskyttelsesmeddelelsen. Vi sørger for, at de opbevares sikkert. 

I nogle omstændigheder kan vi opbevare dine personoplysninger i længere perioder, for eksempel hvis vi er pålagt det i henhold til lovgivningsmæssige, regulatoriske, skattemæssige eller regnskabsmæssige krav, for at vi har nøjagtige fortegnelser over dine handlinger med os, hvis der opstår klager eller udfordringer, eller hvis vi med rimelighed mener, at der er risiko for en retssag, der vedrører dine personoplysninger eller handlinger.  

Hvis du har brug for yderligere oplysninger om, hvordan vi opbevare bestemte personoplysninger, beder vi dig kontakte os.

Cookies

En "cookie" er en lille computerfil, der hentes ned på din enhed. Den indsamler oplysninger om, hvordan du bevæger dig på vores platforme og på internettet, og hjælper os med at tilbyde dig bedre tjenester på vores platforme og skræddersy bestemt indhold.  

Cookies kan indsamle personlige oplysninger om dig. Cookies hjælper os med at huske oplysninger om dine besøg på vores platforme, såsom land, sprog og andre indstillinger samt søgninger. Cookies giver os mulighed for at forstå, hvem der har set hvilke hjemmesider og hvor, ofte samt for at fastslå, hvilke områder der er mest populære på vores platforme. De kan også hjælpe og med at drive vores hjemmeside mere effektivt og gøre dit næste besøg nemmere samt med at tilpasse visningen af platformene, så de afspejler dine præferencer og aktiviteter. De kan også hjælpe os med at tilpasse vores markedsføring og reklamer til dig på vores platforme, andre hjemmesider du besøger, sociale medier og på dine andre enheder.

For yderligere oplysninger om, hvordan vi anvender cookies, bedes du læse vores cookiepolitik(åbner link), hvor du også finder oplysninger om, hvordan du sletter cookies eller blokerer visse typer af cookies. Bemærk, at dette kan påvirke vores evne til at tilbyde platformenes tjenester til dig. 

Se også afsnittet om Hvornår og hvordan vi foretager analyser og profilering samt cookies .

Der er juridiske rettigheder for at hjælpe dig med at administrere din databeskyttelse

Hvis du er underlagt love, der giver dig sådanne rettigheder, afhængigt af visse undtagelser, og i nogle tilfælde afhængigt af behandlingsaktiviteten, vi foretager, kan du have visse rettigheder med hensyn til dine personoplysninger. Klik på linkene herunder for at mere at vide om hver rettighed, du eventuelt har:

  • Til at tilgå personoplysninger
  • Til at berigtige/slette ("retten til at blive glemt") personoplysninger
  • Til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger
  • Til at gøre indsigelse mod behandling (herunder direkte markedsføring) af dine personoplysninger
  • Til at overføre dine personoplysninger
  • Til at indhente en kopi af sikkerhedsforanstaltninger vedrørende dine personoplysninger, som bruges ved overførsler til steder uden for din jurisdiktion
  • Til at indgive en klage til den lokale tilsynsmyndighed

Hvis du ønsker at udøver en af rettighederne anført ovenfor, kan vi anmode om yderligere oplysninger for at bekræfte din identitet og af sikkerhedsmæssige årsager, navnlig før vi videregiver personoplysninger til dig. Vi forbeholder os ret til at opkræve et gebyr, hvor det er tilladt ved lov, hvis din anmodning for eksempel er klart ubegrundet eller overdreven.

Du kan udøve dine rettigheder ved at udfylde en formular på vores hjemmeside, som du finder her(åbner link), ved at sende en e-mail til os på privacy@emirates.com(åbner ny e-mail) eller ved at sende et brev til os på Data Privacy Office, Emirates, P.O. Box 686, Dubai, United Arab Emirates. Med forbehold for juridiske og andre lovlige hensyn, bestræber vi os på at imødekomme din anmodning straks eller give dig besked, hvis vi har brug for flere oplysninger for at imødekomme din anmodning.  

Vi vil eventuelt ikke altid være i stand til at imødekomme din anmodning, f.eks. hvis den vil påvirke vores tavshedspligt over for andre, eller hvis vi juridisk er berettigede til at behandle anmodningen på en anden måde. 


Ret til at tilgå personoplysninger

Du har ret til at anmode om, at vi giver dig en kopi af de personoplysninger, vi har om dig, og du har ret til at blive informeret om kilden til dine personoplysninger; formål, retsgrundlag og behandlingsmetoder; den dataansvarliges identitet; enheder eller kategorier af enheder, som dine personoplysninger kan blive overført til.


Ret til at berigtige eller slette personoplysninger 

Du har ret til at anmode om, at vi berigtiger unøjagtige personoplysninger. Vi vil eventuelt forsøge at bekræfte nøjagtigheden af personoplysningerne, før vi retter dem. 

Du kan også anmode om, at vi sletter dine personoplysninger i begrænsede omstændigheder, hvor:

  • de ikke længere er nødvendige til de formål, de blev indsamlet til,
  • du har trukket dit samtykke tilbage (hvis databehandlingen var baseret på samtykke),
  • efter en accepteret ret til at gøre indsigelse (se ret til at gøre indsigelse),
  • de er behandlet i strid med loven, eller
  • personoplysningerne skal slettes for at opfylde retlige forpligtelser i henhold til lovgivningen i den medlemsstat i Den Europæiske Union, som den pågældende Emirates-koncernenhed er underlagt. 

Vi er ikke pålagt at opfylde din anmodning om at slette personoplysninger, hvis behandlingen af personoplysninger er nødvendig: 

  • for at opfylde en retlig forpligtelse, eller
  • for at fastslå, udøve eller forsvare søgsmål. 


Retten til at gøre indsigelse mod behandling (herunder direkte markedsføring) af dine personoplysninger

Du kan gøre indsigelse mod enhver behandling af dine personoplysninger, som vi har en legitim interesse i, og mod retsgrundlaget, hvis du mener, dine grundlæggende rettigheder og friheder vægtes højere end vores legitime interesser. 

Hvis du gør indsigelse, har vi mulighed for at vise, at vi har tungtvejende legitime interesser, der tilsidesætter dine rettigheder og friheder. 

Du kan anmode om, at vi ophøre med at kontakte dig i forbindelse med markedsføring.

Du kan anmode om, at vi ikke overfører dine personoplysninger til tredjeparter, der ikke er knyttet til os, med henblik på direkte markedsføring eller ethvert andet formål.

Hvis du er et Skywards-medlem eller har tilmeldt dig vores mailingliste, kan du håndtere dine markedsføringspræferencer automatisk på følgende måder:  

  • du kan klikke på linket "frameld", som du finder i slutningen af de e-mails, du modtager fra os, eller du kan framelde dig ved at kontakte os eller ændre dine kontoindstillinger, som vil fjerne dig fra Emirates' markedsføringslister 
  • for at framelde dig Emirates Skywards' markedsføringsmeddelelser, skal du gå ind på www.emirates.com, logge ind på Skywards og vælge "Min konto" og dernæst "personlige præferencer". I personlige præferencer kan du rulle ned og opdatere dine præferencer.


Retten til at overføre dine personoplysninger

Du kan anmode os om at give dine personoplysninger til dig på en struktureret, almindelig benyttet, i et maskinlæsbart format, eller du kan anmode om, at de bliver overført direkte til en anden dataansvarlig. I hvert tilfælde dog kun, hvis:

  • behandlingen er baseret på dit samtykke eller på udførelsen af en aftale med dig, og
  • behandlingen udføres automatisk. 


Ret til at indhente en kopi af de sikkerhedsforanstaltninger vedrørende personoplysninger, der anvendes i forbindelse med overførsel til steder uden for din retskreds

Du kan anmode om at indhente en kopi af eller en henvisning til sikkerhedsforanstaltningerne for overførsel af dine personoplysninger uden for Den Europæiske Union. 

Vi kan udarbejde dataoverførselsaftale for at beskytte kommercielle vilkår.


Ret til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger

Du kan anmode os om at begrænse dine personoplysninger, men kun hvis:

  • nøjagtigheden af dem er anfægtet, for at give os mulighed for at bekræfte nøjagtigheden af dem
  • behandlingen er ulovlig, men du ikke ønsker dem slettet
  • de ikke længere er nødvendige til de formål, de blev indsamlet til, men vi fortsat har brug for dem til at fastslå, udøve eller forsvare søgsmål, eller
  • du har udøvet din ret til at gøre indsigelse, og bekræftelse af tungere vejende sager ikke er afgjort.

Vi kan fortsat bruge dine personoplysninger after en anmodning om begrænsning, hvis:

  • vi har dit samtykke
  • for at fastslå, udøve eller forsvare et søgsmål, eller
  • til at beskytte en anden fysisk eller juridisk persons rettigheder. 


Ret til at indgive en klage til den lokale tilsynsmyndighed

Du har ret til at indgive en klage til den lokale tilsynsmyndighed (dvs. hvor du normalt har din bopæl, arbejdssted eller for den påståede krænkelse), hvis du er bekymret over, hvordan vi behandlinger dine personoplysninger. 

Vi anmoder dig om at forsøge at løse ethvert problem med os først, selvom du har ret til at kontakte tilsynsmyndigheden til enhver tid.

California Shine the Light-offentliggørelse

Hvis vi deler dine personoplysninger med nøje udvalgte tredjeparter til tredjepartens egne markedsføringsformål, og du bor i Californien, kan du kontakte os én gang om året for at anmode om navn på de tredjeparter og de kategorier af oplysninger, vi indsamler om dig. For at gøre dette bedes du sende en anmodning som beskrevet nedenfor, med gyldig dokumentation på, at du har bopæl i Californien. Bemærk, at det kan tage op til 30 dage at behandle din anmodning.

Hvordan du kan kontakte os

Det primære kontaktpunkt for alle forhold vedrørende denne databeskyttelsesmeddelelse er vores databeskyttelsesrådgiver, som du kan kontakte på privacy@emirates.com(åbner ny e-mail) eller ved at sende et brev til Data Privacy Office, Emirates Group, P.O. Box 686, Dubai, United Arab Emirates.

Hvis du har spørgsmål, henvendelser eller klager vedrørende overholdelse af denne databeskyttelsesmeddelelse, anbefaler vi, at du ført kontakter vores databeskyttelsesrådgiver. Vi undersøger og tilstræber at løse alle klager og tvister så hurtigt som muligt, og under alle omstændigheder inden for de frister, der fremgår af gældende databeskyttelseslove.

Oversigt over retsgrundlag

Vi bruger dine personoplysninger til:Retsgrundlag for brug af personoplysninger:Begrundelse for legitim interesse som retsgrundlag:
Administration af din booking hos os og din rejse (samt andre produkter og tjenesteydelser, som du køber fra os eller har adgang til, såsom vores lounger) herunder behandling af betaling, kontakte dig med servicemeddelelser og koordinering med andre tjenesteudbydere såsom partnerflyselskaber, hoteller og biludlejning til at udføre en kontrakt med dig
Tilpasning af den tjenesteydelse og de tilbud, du modtager, og tilpasning af vores platforme og meddelelsertil vores legitime interesseDet er i vores legitime interesse at fremme vores forretning, fortsat at udvikle vores forbindelse med dig, give dig det mest relevante indhold på vores platforme (herunder ved hjælp af cookies og lokaliseringsdata, når du har aktiveret lokaliseringstjenesteydelser på din mobile enhed) og i vores meddelelser og at interagere med dig på den mest hensigtsmæssige og relevante måde. Med henblik herpå tilpasser vi vores tjenesteydelse til dig og gør dig opmærksom på tilbud, der kan have din interesse. Det er usandsynligt at denne form for aktivitet vil tilsidesætte dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder, som kræver beskyttelse af dine personoplysninger. Hvis vores aktiviteter er i form af markedsføring, indhenter vi dit samtykke, når vi er juridisk forpligtet til det. Hvis du er en registreret person, der er beskyttet af GDPR, kan du have ret til at begrænse eller gøre indsigelse mod denne behandling. Du bedes dog være opmærksom på, at det kan påvirke din mulighed for at tilpasse vores tjenesteydelse, tilbud og meddelelser til dig.
Forbedring af vores produkter og tjenesteydelser og oprettelse af nye - herunder gennem undersøgelser og ved at analysere forespørgsler og interaktioner med ostil vores legitime interesseDet er i vores legitime interesse at forbedre vores produkter og tjenesteydelser, såsom transaktioner og interaktioner med os. Det er usandsynligt, at denne form for aktivitet vil tilsidesætte dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder, som kræver beskyttelse af dine personoplysninger. Hvis du er en registreret person, der er beskyttet af GDPR, kan du have ret til at begrænse eller gøre indsigelse mod denne behandling. Du bedes dog være opmærksom på, at det kan påvirke de produkter og tjenesteydelser, vi tilbyder.
Markedsføring af vores produkter og tjenesteydelser til dig - herunder via direkte markedsføring, reklamer på sociale medier og andre digitale platforme samt konkurrencer, prisudtrækninger og kampagnetilbudtil vores legitime interesse, med dit samtykkeDet er i vores legitime interesse at fremme vores produkter og tjenesteydelser for at give dig oplysninger om vores tilbud, øge vores salg og kundeengagement, herunder ved at benytte tredjeparter til at støtte os i denne forbindelse. Det er usandsynligt, at denne form for aktivitet vil tilsidesætte dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder, som kræver beskyttelse af dine personoplysninger. Vi indhenter dit samtykke, når vi er juridisk forpligtet til det. Hvis du er en registreret person, der er beskyttet af GDPR, kan du have ret til at begrænse eller gøre indsigelse mod denne behandling. Hvis du ikke ønsker at modtage denne markedsføring fra os, kan du framelde dig ved at vælge den relevante "frameld"-mulighed i vores databeskyttelsesmeddelelse.
Administration af din onlinekonto eller medlemskab af loyalitetsprogramtil at udføre en kontrakt med dig
Give dig særlig assistance - herunder, afhængigt af din egnethed til at flyve, udstyre dig med medicinsk udstyr og opfylde særlige kostkravtil udførelse af en kontrakt med dig, for at opfylde juridiske eller lovbestemte forpligtelser, med dit samtykke
Give dig kundesupport - herunder besvarelse af dine spørgsmål om produkter og tjenesteydelser, håndtering af dine klager og efterkommelse af dine anmodningertil opfyldelse af en kontrakt med dig; i vores legitime interesseDet er i vores legitime interesse at sikre, at vores forretning fungerer glat, og at vi giver kunder både effektiv og rettidig support. Det er usandsynligt, at levering af denne kundesupport vil tilsidesætte dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder, som kræver beskyttelse af dine personoplysninger. Hvis du er en registreret person, der er beskyttet af GDPR, kan du have ret til at begrænse eller gøre indsigelse mod denne behandling. Du bedes dog være opmærksom på, at det kan påvirke vores mulighed for at give dig en effektiv kundesupport.
Administration af en nødsituation - herunder koordinering af lægehjælp, underretning af dine nærmeste pårørende, regeringer, hospitaler og klinikker, indlogering af dig på din rejse og håndtering af en sikkerhedsbegivenhedfor at opfylde juridiske eller lovbestemte forpligtelser, med dit samtykke
Identifikation af dig med ansigtsgenkendelse og andre biometriske teknologier - herunder i forbindelse med told og immigrationfor at opfylde juridiske eller lovbestemte forpligtelser med dit samtykke
Administration af vores forretning - herunder for at opdage og forebygge svindel, analysere vores kunder, produkter og tjenesteydelser og bruge tredjeparter til at administrere vores produkter og tjenesteydelser til vores legitime interesseDet er i vores legitime interesse at støtte vores forretning ved bl.a. at forebygge svindel og forstå vores kunder, og hvordan de bruger vores produkter og tjenesteydelser. Det er usandsynligt, at denne form for aktivitet vil tilsidesætte dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder, som kræver beskyttelse af dine personoplysninger. Hvis du er en registreret person, der er beskyttet af GDPR, kan du have ret til at begrænse eller gøre indsigelse mod denne behandling. Du bedes dog være opmærksom på, at det kan påvirke brugen af vores produkter og tjenesteydelser.
Kommunikere med dig vedrørende forretningsmulighedertil vores legitime interesseDet er i vores legitime interesse at støtte vores forretning ved at forfølge erhvervsmuligheder ved at række ud til enkeltpersoner i deres faglige egenskaber. Det er usandsynligt, at denne form for aktivitet vil tilsidesætte dine interesser eller grundlæggende rettigheder og friheder, som kræver beskyttelse af dine personoplysninger. Hvis du er en registreret person, der er beskyttet af GDPR, kan du have ret til at begrænse eller gøre indsigelse mod denne behandling. Du bedes dog være opmærksom på, at det kan påvirke de forretningsmuligheder, der forfølges.
For at opfylde juridiske og lovbestemte forpligtelser - herunder vedrørende forebyggelse af kriminalitet og sikkerhed, immigration og told, stævninger, retssager, tilsigelser og retskendelserfor at opfylde en retlig forpligtelse
Til administration af søgsmål - herunder indledning og forsvar af søgsmålnødvendig for at fastslå, udøve eller forsvare søgsmålHvis vi har brug for at indlede et søgsmål eller forsvare et søgsmål, kan vi behandle særlige kategorier af data med henblik på at fastslå, udøve eller forsvare et sådant søgsmål, eller når domstole handler i deres juridiske kapacitet