Generelle forespørgsler:

Hjælp og assistance

Kontakt os i hele verden

Se vores kontorers placeringer og åbningstider i hele verden.

Hjælp og assistance

Bagageportal

Find ud af, hvor meget bagage du kan tage med ombord, og få alt at vide om vores bagageregler.

HJÆLP OG ASSISTANCE

COVID-19-informationscenter

Find ud af alt, hvad du behøver at vide om COVID-19-testkrav, rejser til og fra Dubai, hvordan vi sørger for din sikkerhed og vores fleksible billetvalgsmuligheder.
Officiel Facebook-side
Vores kundeservice er online døgnet rundt for at besvare dine forespørgsler på engelsk og arabisk.
Officiel Twitter-side
Kontakt os på den officielle Twitter-kanal til kundeservice for Emirates-flyselskab. Vi er her døgnet rundt for at hjælpe dig på engelsk eller arabisk.