Information om visum til FAE

Før du rejser til De Forenede Arabiske Emirater, bedes du tjekke visumkravene og sørge for at have et gyldigt visum, hvis det er nødvendigt, eller om dit pas skal være gyldigt i en minimumsperiode. Indehavere af pas og rejsedokumenter, som ikke er standarddokumenter, kan også have andre indrejsekrav. Find ud af, om du skal ansøge om visum, og se andre paskrav.

Fra 29. april 2016 skal indehavere af GCC-opholdstilladelser søge om visum til De Forenede Arabiske Emirater, før de ankommer til Dubai.

Fra den 1. maj 2017 kan indiske statsborgere med et normalt pas, der er gyldigt seks måneder efter ankomstdatoen, og et turistvisum eller arbejdstilladelse (green card) udstedt af USA, der er gyldigt i mindst seks måneder, få visum ved ankomsten for et ophold på maksimalt 14 dage mod et gebyr på 120 AED (med forbehold for ændringer). De kan ansøge om at forlænge opholdet med yderligere 14 dage for 250 AED (med forbehold for ændringer).

Visum ved ankomst

(A) Hvis du har et pas fra et af landene eller områderne herunder, er der ikke krav om forudgående visumhandlinger for besøg til UAE. Du skal blot stige af dit fly i Dubai International Airport og gå videre til immigration, hvor dit pas vil blive stemplet med et 30-dages turistvisum uden beregning.

Andorra
Argentina
Australien
Brunei
Canada
Chile
Hongkong, Kina 
Irland
Japan
Kazakhstan
Malaysia
Mauritius
Monaco
New Zealand
Folkerepublikken Kina
Den Russiske Føderation
San Marino
Singapore
Ukraine
Storbritannien
Amerikas Forenede Stater
Vatikanstaten

(B) Hvis du har et pas fra et af landene eller områderne herunder, bliver dit pas stemplet med et 90-dages besøgsvisum til flere indrejser. Det vil være gyldigt i seks måneder fra udstedelsesdatoen og for et ophold på i alt 90 dage.

Østrig
Belgien
Brasilien
Bulgarien
Kroatien
Cypern
Tjekkiet
Danmark
Estland
Finland
Frankrig
Tyskland
Grækenland
Ungarn
Island
Italien
Letland
Liechtenstein
Litauen
Luxemborg
Malta
Holland
Norge
Polen
Portugal
Rumænien
Seychellerne
Slovakiet
Slovenien
Sydkorea
Spanien
Sverige
Schweiz
Uruguay

Borgere i de europæiske lande, der er anført ovenfor, kan desuden ansøge om et betalt forudarrangeret besøgsvisum, hvis 90-dages-visummet allerede er blevet fuldt ud anvendt ved ankomsten, eller hvis de ønsker at anvende det forudarrangerede visum.

Ansøg om og betal for dit visum til De Forenede Arabiske Emirater online

Statsborgere fra lande, som kræver et forhåndsarrangeret visum til De Forenede Arabiske Emirater, kan nu søge om og betale for deres visum online gennem emirates.com.

Hvis du rejser til eller mellemlander i Dubai med Emirates, kan du indsende en ansøgning og få dit visum til De Forenede Arabiske Emirater udelukkende online – uden at skulle indsende dit pas til stempling.

Du kan anmode om visa til De Forenede Arabiske Emirater gennem Ændr en booking, når du har reserveret Emirates-flyrejsen. Der er flere oplysninger på VFS Globals hjemmeside(åbner en ekstern hjemmeside i et nyt vindue).

Gå til Ændr en booking

Online ansøgningstjenesten for visum er tilgængelig for indbyggere i mange lande rundt om i verden: Se, hvordan du kan ansøge om visum til De Forenede Arabiske Emirater(åbner i et nyt vindue). Ansøgernes pas skal have mindst seks måneders gyldighed fra den dato, de rejser til Dubai, og skal kunne læses af en maskine. Håndskrevne pas accepteres ikke.

Denne service er kun tilgængelig for passagerer med en bekræftet booking, hvor en Emirates e-billet allerede er blevet udstedt, og rejseplanen allerede omfatter den ønskede tid i Dubai. Rejseplanen til og fra Dubai skal være på én billet, og flyvningerne skal være med Emirates. Bemærk, at rejseplaner, som omfatter fly til eller fra Dubai med andre flyselskaber, ikke kan bruge onlinevisumtjenesten. 

Der kræves mindst fire internationale hverdage før ankomst til Dubai, men Emirates anbefaler, at onlineansøgninger foretages så tidligt som muligt. Visum udstedt gennem denne tjeneste kan fås til ophold i Dubai på 96 timer, 30 dage eller 90 dage. Når det er godkendt, kan et visum ikke forlænges udover den oprindelige opholdsperiode.

Andre ansøgningsmåder

Hvis du har et familiemedlem eller en nær slægtning, som bor i De Forenede Arabiske Emirater, kan de ansøge om et visum på dine vegne. Bemærk, at denne tjeneste kun er tilgængelig for indbyggere i De Forenede Arabiske Emirater: Se detaljerne på De Forenede Arabiske Emiraters hjemmeside for flere oplysninger.

Ellers kan du gå ind på Dubais ministerium for naturalisering og opholdstilladelses hjemmeside for at læse mere om andre sponsortyper som f.eks. hoteller eller virksomheder.

Dubai immigrationsprocedurer

Som en yderligere sikkerhedsforanstaltning udfører immigrationsmyndighederne i Dubai International Airport nu tilfældig visuel inspektion af besøgende til Dubai.

Besøgende, som bliver bedt om at gå videre til visuel inspektion, skal fremvise en papirkopi af deres visum eller en udskrift af siden med bekræftelse af visumnummeret ved inspektionsskranken. Hvis du ikke har en kopi med dig, pålægges et gebyr på AED 30 pr. kopi - som kun kan betales i AED.

Bemærk: Det er udelukkende dit ansvar at indhente et visum hvor et sådant er påkrævet, og vi påtager os intet ansvar for din mangel på at gøre dette. Se også vores vilkår og betingelser. Bemærk også, at indrejse i De Forenede Arabiske Emirater er underlagt godkendelse af immigrationsmyndighederne.