Visum til FAE

Sådan søger du om dit visum til FAE

Du kan ansøge om visum til FAE på fire måder:

Hvis du har et familiemedlem eller en nær slægtning, som bor i FAE, kan de ansøge om et visum på dine vegne. Bemærk venligst, at denne service kun er tilgængelig for indbyggere i FAE. For flere oplysninger henviser vi til FAE's hjemmeside.

Der er forskellige tilgængelige typer visa

VisumtypeGyldighedPrisForlængelser
96-timers4 dage fra ankomstdato
Ca. USD 55Kan ikke forlænges
Turist - kortvarigt (én indrejse)30 dage fra ankomstdatoCa. USD 90Kan ikke forlænges
Turist - kortvarigt (flere indrejser)30 dage fra første indrejseCa. USD 175Kan ikke forlænges
Turist - langvarigt (én indrejse)90 dage fra ankomstdatoCa. USD 330Kan ikke forlænges
Turist - langvarigt (én indrejse) - fritid90 dage fra ankomstdatoen - kun til statsborgere fra Pakistan og FilippinerneCa. USD 250Kan ikke forlænges
Turist - langvarigt (flere indrejser)90 dage fra første indrejseCa. USD 475Kan ikke forlænges

Nødvendige dokumenter

Sørg for at indsende alle følgende dokumenter:

  • Ansøgers farvefoto.
  • Farvekopi af ansøgers pas Passet skal være gyldigt i mindst seks måneder.
  • Original ansøgningsblanket (fås ved alle Emirates rejsecentre) på arabisk eller engelsk - baseret på ansøgerens nationalitet, med adresser og kontaktnumre i både oprindelseslandet og i Dubai. Hent den engelske(åbner en PDF i en ny fane)eller denarabiske(åbner en PDF i en ny fane)ansøgningsblanket her.
  • Kopi af Emirates billet.

Yderligere dokumenter kan være påkrævede afhængigt af dit opholdsland. Gå til vores side med visumkrav for flere oplysninger.

Regler og betingelser

  • Visumgebyrerne skal betales ved indgivelse af ansøgningen.
  • Passageren må kun rejse til og fra Dubai med Emirates.
  • Visumgebyrer kan ikke refunders.
  • Billetten kan ikke refunderes, hvis visummet er blevet udstedt og anvendt.
  • Behandlingstiden for visum er ca. tre til fire hverdage.
  • Indrejse i FAE er underlagt immigrationsmyndighedernes godkendelse.
  • Alle visa er gyldige for indrejse til Dubai 60 efter udstedelsesdatoen, undtagen 96-timers visummet, der er gyldigt for indrejse til Dubai 30 dage efter udstedelsesdatoen.
Bemærk: Det er dit eget ansvar at indhente et visum, hvor dette er påkrævet, og vi accepterer intet ansvar for din manglende evne til at gøre det. Se også vores vilkår & betingelser. Bemærk også, at opnåelse af rejsetilladelse ikke garanterer indrejse til De Forenede Arabiske Emirater og er betinget af immigrationsgodkendelse. Alle oplysninger på denne side er kun til orientering og kan ændres uden varsel.