Visum til FAE

Sådan søger du om dit visum til FAE

Du kan ansøge om visum til FAE på fire måder:

Hvis du har et familiemedlem eller en nær slægtning, som bor i FAE, kan de ansøge om et visum på dine vegne. Bemærk venligst, at denne service kun er tilgængelig for indbyggere i FAE. For flere oplysninger henviser vi til FAE's hjemmeside.

Der er forskellige tilgængelige typer visa

VisumtypeVarighedPrisForlængelser
48-timersPassagerer bør gemme reservationen inden for 48 timer
Ca. 10 USDKan ikke forlænges
96-timers4 dage fra ankomstdato
Ca. 30 USDKan ikke forlænges
Turist - kort ophold (én indrejse)30 dage fra ankomstdatoCa. USD 90Kan ikke forlænges
Turist - kortvarigt (flere indrejser)30 dage fra første indrejseCa. USD 175Kan ikke forlænges
Turist - langt ophold (én indrejse)90 dage fra ankomstdatoCa. 190 USDKan ikke forlænges
Turist - langvarigt (flere indrejser)90 dage fra første indrejseCa. 460 USDKan ikke forlænges

Nødvendige dokumenter

Sørg for at indsende alle følgende dokumenter:

  • Ansøgers farvefoto.
  • Farvekopi af ansøgers pas Passet skal være gyldigt i mindst seks måneder.
  • Original ansøgningsblanket (fås ved alle Emirates rejsecentre) på arabisk eller engelsk - baseret på ansøgerens nationalitet, med adresser og kontaktnumre i både oprindelseslandet og i Dubai. Hent den engelske(åbner en PDF i en ny fane)eller denarabiske(åbner en PDF i en ny fane)ansøgningsblanket her.
  • Kopi af Emirates billet.

Yderligere dokumenter kan være påkrævede afhængigt af dit opholdsland. Gå til vores side med visumkrav for flere oplysninger.

Regler og betingelser

  • Visumgebyrerne skal betales ved indgivelse af ansøgningen.
  • Passageren skal rejse til og fra Dubai på et Emirates- eller codesharefly.
  • Visumgebyrer kan ikke refunders.
  • Billetten kan ikke refunderes, hvis visummet er blevet udstedt og anvendt.
  • Behandlingstiden for visum er ca. tre til fire hverdage.
  • Indrejse i FAE er underlagt immigrationsmyndighedernes godkendelse.
  • Alle visa er gyldige for indrejse til Dubai 60 efter udstedelsesdatoen, undtagen 96-timers visummet, der er gyldigt for indrejse til Dubai 30 dage efter udstedelsesdatoen.
*Med forbehold for, at dokumentationen er i orden, og for godkendelse af UAE's immigrationsmyndigheder. Internationale arbejdsdage er indregnet og tager højde for helligdage hos UAE's immigrationsmyndigheder.
**Vilkår og betingelser gælder.