Gå til hovedindholdetOplysninger om tilgængelighed

Hjælp

Vores kontaktoplysninger i São Paulo

Vælg en by herunder for at se kontaktoplysningerne. Billetkontorerne er måske ikke åbne på helligdage.

Generelle forespørgsler:

+551155035000 +551155035000 Yderligere bemærkninger:
Det er i øjeblikket ikke muligt at møde fysisk op på vores kontor.

Billetkontor – São Paulo

Telefon
Mandag til fredag 09.00 til 13.00. Lukket på helligdage
Åbningstider
Yderligere bemærkninger:
Vores 24-timers kontaktcenter er i øjeblikket kun tilgængeligt på spansk og engelsk på +551147001516. Send en e-mail til os på saorrek@emirates.com, hvis du har brug for portugisisk sprogsupport, eller ring til os i åbningstiden. Det er i øjeblikket ikke muligt at møde fysisk op på vores kontor.
Yderligere bemærkninger:
Vores 24-timers kontaktcenter er i øjeblikket kun tilgængeligt på spansk og engelsk på +551147001516. Send en e-mail til os på saorrek@emirates.com, hvis du har brug for portugisisk sprogsupport, eller ring til os i åbningstiden. Det er i øjeblikket ikke muligt at møde fysisk op på vores kontor.