Hvem kan administrere en Emirates Business Rewards-konto.

En programadministrator er den person, der tilmelder din organisation Emirates Business Rewards-programmet - de er enten en medarbejder i organisationen eller en udpeget rejsemanager. Rollen kan til enhver tid tildeles en anden person, der er tilmeldt kontoen. Højst fem programadministratorer kan føjes til din konto. Programadministratorerne kan redigere din virksomheds profil, tilføje og fjerne medarbejdere og gæsterejsende, samt booke, godkende, betale for og administrere rejser. De kan også bruge point til at booke Dynamic Reward-flyrejser og -opgraderinger.