Hvad er forskellen mellem en medarbejder og en gæsterejsende?

En medarbejder er en person, der arbejder for din organisation, har en gyldig e-mailadresse og gerne vil have adgang til din Emirates Business Rewards-konto. De kan foretage deres egne bookinger og vælge at betale med deres eget kort eller sende bookingen til programadministratoren for betaling.

En gæsterejsende kan være en person, der arbejder for din organisation, en konsulent, der rejser på vegne af organisationen eller en person, der ikke har en gyldig e-mailadresse (for eksempel, i tilfælde af byggeri- og marinevirksomheder, hvor medarbejdere arbejder på skift). En gæsterejsende vil ikke have adgang til din Emirates Business Rewards-konto, og alle bookinger for gæsterejsende skal foretages af programadministratoren.