Hvis jeg bruger Miles på en opgradering, kan jeg så benytte mig af Chaufførservice?

Grundet den korte varsel for en øjeblikkelig opgradering er vi ude af stand til at tilbyde denne ekstra service. Hvis du imidlertid opgraderer minimum 48 timer inden afrejse vha. vores online Min booking funktion eller via et Emirates kontaktcenter, så vil den gratis chaufførservice være tilgængelig for dig.

Fra 1. marts 2019 er nye reservationer af chaufførservice ikke tilgængelige sammen med Skywards Business og First Class Classic Rewards og opgraderinger fra Economy til Business Class.

Relaterede spørgsmål